ULTIMA ORA | Becali a confirmat doua transferuri la FCSB: "Daca semneaza el, nu mai luam atacant". Pe ce post mai aduce un jucator

Autor: Sport.ro
Joi 11 Iulie 2019, 10:50

	ULTIMA ORA | Becali a confirmat doua transferuri la FCSB: "Daca semneaza el, nu mai luam atacant". Pe ce post mai aduce un jucator

FCSB i-a luat pe Ionut Vina si Thierry Moutinho, anunta Gigi Becali. Cei doi si-au dat acordul, dar inca nu au semnat. Astazi o vor face.

Gigi Becali a confirmat intelegerea cu Gica Hagi pentru Ionut Vina. Fotbalistul va ajunge la FCSB in schimbul sumei de 800.000 euro. Si Thierry Moutinho, un mijlocas portughez de 28 de ani, la care CFR Cluj a renuntat in vara, urmeaza sa ajunga la echipa ros-albastra.

Dupa ce va semna contractele cu Vina si Moutinho, Becali spune ca se va mai interesa de un fundas stanga.

"Vina joaca in 4-3-3, ca stie de la Gica. Vreau si fundas stanga, dar deocamdata s-a sucit Gica cu De Nooijer. Eu nu mai mai grabesc, nu vreau cantitate, vreau calitate. Si Florin Stefan este o varianta, dar eu astept.

Deocamdata avem meciuri mai usoare in tururile astea preliminare.

Trebuie sa fim atenti, ca se poate intampla orice. Ati vazut CFR-ul ce a patit, ca i-a batut o echipa mai slaba decat Chiajna. Astana e mai slaba decat Chiajna. Dar nu mai vreau sa vorbesc, ca se supara pe mine.

Florin Tanase e si impresar, in fiecare zi ma consult cu el.

Atacant stanga ma intreseaza pe mine, ca e postul lui Florinel si nu e dublat. Daca il luam pe Moutinho...

Moutinho ne ajunge acolo, deocamdata o sa trebuiasca sa ne gandim la un fundas stanga", a spus Gigi Becali la Digi.

LIVE: Legea privind alocațiile copiilor, dezbătută de deputații din comisia de muncă
BRAT
Modifică setările cookies