George Puscas poate deveni unul dintre cei mai scumpi fotbalisti romani daca se transfera in aceasta vara! Suma pe care o cere Inter in schimbul sau

Autor: Sport.ro
Joi 11 Iulie 2019, 09:27

	George Puscas poate deveni unul dintre cei mai scumpi fotbalisti romani daca se transfera in aceasta vara! Suma pe care o cere Inter in schimbul sau

George Puscas (23 de ani) a prins echipa ideala a EURO U21. El a marcat 4 goluri la turneul final.

George Puscas (23 de ani), atacantul primelor doua reprezentative ale Romaniei, convocat si de Contra, si de Mirel Radoi, este unul dintre cei mai curtati fotbalisti romani ai momentului. El a evoluat in ultimul sezon la Palermo, in Serie B, insa echipa a fost retrogradata la masa verde. Acum, "Puski" asteapta sa vada cine il va cumpara.

Puscas a dezvaluit ca in acest moment apartine de Inter Milano, dat fiind ca cei de la Palermo nu au achitat clauza de cumparare catre formatia milaneza.

Printre echipele care il vor pe George Puscas se numara Udinese, Torino, Birmingham, Sheffield United, dar si Salernitana.

Inter vrea 8.000.000 in schimbul lui Puscas


Multe echipe il vor in acest moment pe George Puscas, insa destul de putine si-l pot permite. Presa italiana scrie ca Inter i-a fixat pretul romanului si cere nu mai putin de 8.000.000 euro in schimbul sau.

Salernitana, una dintre formatiile care si-l doresc pe Puscas, are un buget de 10.000.000 euro pentru tot anul, astfel ca sansele sa-l cumpere sunt practic inexistente.

Puscas a dat 9 goluri si 3 pase decisive in 33 de meciuri jucate in sezonul trecut al Serie B.

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies