Cutremur la CFR! Unul dintre cei mai buni jucatori a fost scos din lot de Petrescu dupa ce a fost prins cu o femeie in camera de hotel, in noaptea dinaintea meciului

Autor: Sport.ro
Joi 11 Iulie 2019, 10:20

	Cutremur la CFR! Unul dintre cei mai buni jucatori a fost scos din lot de Petrescu dupa ce a fost prins cu o femeie in camera de hotel, in noaptea dinaintea meciului

Croatul Damian Djokovic, unul dintre cei mai importanti fotbalisti din angrenajul CFR-ului, a fost lasat in tribune de Petrescu la meciul tur cu Astana.

Mijlocasul croat Damian Djokovic (29 de ani) a absentat in mod misterios de la meciul CFR-ului cu FC Astana, pierdut cu scorul de 0-1. Oficial, el ar fi resimtit o problema musculara. In realitate, noteaza cotidianul Gazeta Sporturilor, citand surse din anturajul echipei, Djokovic ar fi comis-o inaintea Supercupei cu Viitorul.

Djokovic a adus o femeie la hotel


Gazeta Sporturilor scrie, citand surse din anturajul echipei, ca Damian Djokovic a fost surprins de un membru al staffului cu o femeie in camera de hotel de la Ploiesti, in noaptea dinaintea meciului cu Viitorul.

Dan Petrescu nu a aflat pana la ora meciului si l-a titularizat pe croat.

Sursa citata noteaza ca antrenorul a aflat abia dupa meci si a luat foc. El a hotarat imediat ca Djokovic sa fie exclus din lot pentru meciul cu FC Astana, disputat marti in Kazahstan.

Reveniti la Cluj, jucatorii CFR-ului au facut un antrenament miercuri seara, la care si-a facut aparitia si Djokovic.

"Nu e nimic adevarat, totul este o inventie", a fost pozitia fotbalistului, cand a fost intrebat despre acest subiect.

Damian Djokovic a jucat 83 de meciuri pentru CFR in trei sezoane si a marcat 10 goluri. El a castigat doua titluri ale Ligii 1 si o Supercupa a Romaniei.

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies