Buzau Gigi Becali Steaua Superliga

Ultima bomba la Steaua: se muta din Ghencea! Vezi unde vrea s-o duca Becali!

Gigi Becali spune ca este posibil ca Steaua sa nu mai joace in Ghencea de sezonul viitor!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Mai 2010, 17:35
Data actualizarii: Marti 18 Mai 2010, 19:31

"Toate echipele din Liga 1 platesc cate 1.000 de euro lunar. Mie imi cer 65.000 de euro, doar nu sunt nebun sa dau atatia bani. Ce o sa fac? O sa mut Steaua din Ghencea. O sa vad unde jucam, probabil la Buzau", este ultima bomba aruncata azi de Gigi Becali!

"Peste doi ani e gata stadionul din Pipera. Costa 80 de milioane de euro. Se lucreaza acum la el. La Voluntari se face super stadion. Si care e problema. Sau ma duc la Urziceni si joc", a mai spus Becali.

Seful Stelei e furios si pe CFR Cluj, echipa despre care spune ca a facut blaturi cu Alba Iulia si International. "CFR Cluj a facut blaturi cu Alba Iulia si cu Inter. Nu pot sa fac nimic din moment ce clujenii au 7 puncte in fata noastra. Si fara cele doua blaturi tot ar fi avut un punct in fata si ar fi iesit campioni.

Felicit CFR-ul! Per ansamblu ei au fost mai buni. Nu vreau sa intru in polemica. Asta e parerea mea, ca au facut doua blaturi. Nu l-ati vazut pe Viera cum a jucat cu CFR. Il ocolea pe Deac", a spus Gigi Becali la gsptv.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies