Fanii lui FCSB nu l-au iertat: Dan Petrescu, înjurat la Buzău

Dan Petrescu Buzau CFR Cluj FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Mai 2022, 22:13
Data actualizarii: Duminica 22 Mai 2022, 22:14

FCSB - CFR Cluj, derby-ul fără miză din ultima etapă a sezonului, se joacă ACUM, în format LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Cu titlul deja asigurat din penultima etapă, CFR Cluj și-a permis să odihnească majoritatea titularilor obișnuiți, iar formația din Gruia mizează pe jucători care au evoluat puțin sau chiar deloc în acest sezon, precum Rareș Bălan, Dimitrov, Ovidiu Hoban sau Lovro Cvek.

Fanii lui FCSB nu l-au iertat: Dan Petrescu, înjurat la Buzău

Suporterii lui FCSB care au făcut deplasarea la Buzău nu l-au iertat pe Dan Petrescu pentru momentul în care a fost implicat la petrecerea de titlu a lui CFR Cluj, când antrenorul a fost surprins alături de jucătorii săi, care înjurau echipa Steaua.

Deși Petrescu a susținut că nu a scandat nimic împotriva Stelei și doar a fost prins în mijlocul manifestărilor jucătorilor săi, antrenorul lui CFR Cluj, o legendă a clubului din Ghencea, a fost înjurat de galeria lui FCSB la meciul de la Buzău. S-a întâmplat atât înainte de meci, cât și pe durata partidei.

Dan Petrescu nu se află la Buzău pentru meciul lui CFR Cluj. Tehnicianul a acuzat probleme medicale, iar de echipă se ocupă secundul Costin Curelea.

Meciul a fost întrerupt pentru câteva momente și în debutul confruntării, când galeria celor de la FCSB a aruncat mai multe petarde în teren.

Cum s-a apărat Dan Petrescu după ce a fost acuzat că a înjurat Steaua

Antrenorul CFR-ului a vorbit recent, într-un interviu pentru PRO TV, și despre imaginile care au creat mai multe polemici, unde se regăsea alături de jucătorii săi, în timp ce se auzeau injurii la adresa Stelei. Antrenorul CFR-ului a susținut că nu a participat la aceste scandări și că nu poate să jignească clubul la care a crescut. 

„Jucătorii au cântat, eu am fost acolo. M-a luat valul, dar nu am cântat, eram cu ei, aplaudam. Nu mi-aș fi permis să cânt cu înjurături împotriva fostei mele echipe, Steaua. În niciun caz.

De câte ori m-am întors pe Ghencea sau pe Arena Națională m-au făcut praf. M-au înjurat de m-au rupt din minutul 1 până în 95”, a precizat Petrescu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!