Fostul portar al Stelei, Ion Voinescu e membru OFICIAL AISS!

AISS Ion Voinescu Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Mai 2010, 14:12
Data actualizarii: Marti 18 Mai 2010, 14:13

Dupa Ienei, Ilie Savu, Gavril Balint, Miodrag Belodedici, Vasile Stanga, Viorel Mazilu, Constantin Ardeleanu si Mihai Gainusa, Ion Voinescu s-a inscris in AISS.

"Fostul mare portar a impresionat generatii intregi de iubitori ai fotbalului - indiferent de echipa preferata - prin numeroase calitati atat sportive cat si umane. Abia acum, cand fotbalul a disparut de pe stadioanele romanesti aproape cu desavarsire, ori cand copiii viseaza doar la fotbalisti din alte tari, incepem sa realizam ce personalitate proeminenta este domnul Ion Voinescu. Pentru Steaua, pentru Romania. Drept pentru care Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti va multumeste ca ati aparat atat de mult timp valorile ros-albastre: sportivitate, cinste, onoare, corectitudine, demnitate, profesionalism, competitivitate, dorinta de performanta", scrie in comunicatul AISS.

"Si va mai multumim pentru un lucru extraordinar pe care ati incercat sa-l faceti, dupa cum ne-ati spus, la inceputul anilor '90: acela de a crea primul fan-club al unei echipe de fotbal din Romania. Ati strans aproximativ 100.000 de membri din toata tara, insa, din pacate, acest proiect s-a stins. Asa sunt romanii. Se entuziasmeaza repede, dar se sting la fel de repede», ne-ati spus, dezamagit. Desi aveati peste 60 de ani atunci, ati insistat - cu pasiunea legendara pe care ati demonstrat-o si pe terenul de joc - sa fiti trup si suflet alaturi de clubul nostru drag, cu o dedicatie rar intalnita si la suporteri mult mai tineri. AISS va incerca sa fie continuatoarea proiectului dumneavoastra si sa reuneasca, incet-incet, toti suporterii stelisti intr-o singura organizatie", se mai precizeaza in comunicat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!