Ce teapa isi ia Steaua! Cum aduce Dinamo un mijlocas de 23 ani lasat sa plece liber din Ghencea

Autor: Sport.ro
Marti 18 Mai 2010, 12:22
Ce teapa isi ia Steaua! Cum aduce Dinamo un mijlocas de 23 ani lasat sa plece liber din Ghencea

Alibec, Steaua l-a avut, a renuntat la el, acum e la Inter. Tatarusanu, crescut de Steaua, lasat sa plece, cumparat apoi de la Bistrita cu 1.5 mil euro. Asa si-a pierdut Steaua multi pusti in utimii ani.

Si lista continua! Ultimul exemplu: Stratila de la Astra. Numit chiar de Gigi Becali "cel mai bun mijlocas din Liga I", jucatorul de 23 de ani va ajunge la Dinamo. Asta l-a infuriat pe patronul Stelei, care stie ca Stratila a fost tinut la Steaua II si niciun antrenor nu l-a luat la prima echipa.

"Eu tot timpul am spus ca il avem pe Stratila la echipa a doua, dar marii mei specialisti l-au lasat sa plece liber. Cu asemenea oameni a lucrat Becali! Pai, cum sa fac performanta cu ei? Stratila este acum unul dintre cei mai buni mijlocasi din Liga 1, dar o sa ajunga la Dinamo", a declarat Gigi Becali dupa meciul cu Craiova, la gspTV.

Stratila a fost luat si in pregatiri la prima echipa, insa nimeni nu l-a pastrat. In acest sezon la Astra, Stratila nu a marcat niciun gol, insa a devenit un jucator de baza la echipa. Conform ProSport, el va pleca la Dinamo din vara.

Terase pline și cozi la intrare, imediat după miezul nopții. Muzica a răsunat din nou în Centrul Vechi din București
BRAT