Trupul lui Ekeng va fi depus vineri in Stefan cel Mare! Cum arata altarul construit de dinamovisti pe gazon

Trupul lui Ekeng va fi depus vineri in Stefan cel Mare! Cum arata altarul construit de dinamovisti pe gazon

Fanii lui Dinamo vor avea o ultima ocazie sa-si ia adio de la Patrick Ekeng. 

"Trupul neinsufletit al regretatului fotbalist dinamovist Patrick Ekeng va fi depus vineri, 13 mai 2016, la ora 9:30, pe stadionul din Stefan cel Mare.

Toata suflarea dinamovista ii va aduce un ultim omagiu lui Ekeng pe stadionul unde si-a pierdut viata in tricoul alb-rosu. Te vom iubi mereu, PATRICK EKENG!", e mesajul postat de Dinamo pe site-ul oficial. 


"13 mai 2016, o alta zi trista in istoria clubului nostru, ziua in care ne despartim in Stefan cel Mare de regretatul fotbalist dinamovist PATRICK EKENG, pe stadionul unde si-a pierdut viata in tricoul alb-rosu.|

FC Dinamo Bucuresti, familia EKENG si suporterii, echipa, antrenorii, copiii si juniorii, fostii fotbalisti ai clubului si sustinatorii din Bucuresti si din toata tara ii vor aduce un ultim omagiu lui PATRICK pe stadionul DINAMO.

Inmormantarea va avea loc, zilele urmatoare, la Yaounde (Camerun), unde PATRICK EKENG s-a nascut in urma cu 26 de ani, pe 26 martie 1990. Numarul 14 a fost retras pentru totdeauna. Nu te vom uita niciodata, PATRICK EKENG!", mai scrie site-ul lui Dinamo. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies