Transferurile 'de TOP' ale spaniolilor, nepregatite pentru Liga 1: "Nu sunt pregatiti pentru nivelul asta de joc!" Salariile, principala problema: "Cred ca domnul Becali e invidios!"

Dinamo a pierdut cu Sepsi si a bifat a patra infrangere consecutiva din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Octombrie 2020, 11:04
Data actualizarii: Duminica 25 Octombrie 2020, 12:22

'Cainii' nu reusesc sa castige, in ciuda transferurilor cu rasunet pe care le-au facut investitorii spanioli. Cortacero si asociatii sai au adus fotbalisti din ligile inferioare ale campionatelor de top, precum Segunda Division, insa jucatorii nu reusesc sa confirme pe teren si sa isi justifice salariile mari pe care au fost adusi. 

Florentin Petre a vorbit despre situatia de la Dinamo, criticandu-i pe jucatorii adusi, care nu ajuta in teren. 

"E dureros, cand aduci atatia jucatori si din ce vad, parca nu sunt pregatiti pentru momentul asta, pentru ce se cere la Dinamo, pentru nivelul asta de joc. 

Am vazut un Sepsi foarte bun si un Dinamo destul de slab, mai ales pe partea fizica. 

Din punctul meu de vedere, a gresit putin spunand lucrurile alea, sa porti emblema aia e o mandrie. O sa il sustin pana la capat, e fostul meu coleg, ne intelegem foarte bine, trece printr-o perioada grea si trebuie sa il sustin. 

A venit intr-un moment in care au fost foarte multe promisiuni la club, jucatorului profesionist, daca nu ii oferi ce i-ai promis, se vede ce am vazut noi aseara. 

Eu nu inteleg, nu poti veni sa promiti niste sume extraordinari de mari, cred ca si domnul Becali e invidios pe salariile de la Dinamo. Pentru ce au promis? Au venit cu surle si trambite, sa dai atatia bani unor jucatori, care din punctul meu de vedere, uitandu-ma pe lista unde au fost, nu prea au jucat. 

Pana acum, nu am vazut nimic, imi pare rau de Cosmin, nu merita lucrul asta. Mai e cineva acolo pe care il admir, nea Talnar este unul dintre artizanii care au incercat sa ajute clubul. 

Sunt foarte debusolat de ce se intampla acolo, dar cu siguranta lucrurile vor intra in normal cand va exista o stabilitate financiara. O parte dintre ei, chiar sunt fotbalisti, se vede ca au venit nepregatiti", a spus Florentin Petre la PRO X. 

Modifică setările cookies