NEWS ALERT Transferuri de Champions League la FCSB! Gigi Becali a spus pe cine aduce și pe cine nu aduce după ce ia titlul

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 12:16
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 18:08

FCSB are 11 puncte avans față de următoarea clasată, CS Universitatea Craiova, cu cinci etape rămase până la finalul play-off-ului.

Cu 11 puncte avans acum față de locul 2, ocupat de CS Universitatea Craiova, FCSB nu este campioană din punct de vedere matematic, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape.

Patronul liderului din Superligă, Gigi Becali, a vorbit luni dimineață inclusiv despre viitoarele transferuri la echipă, titlul fiind din ce în ce mai aproape.

”Trebuie să iau 6-7 jucători dacă luăm campionatul”

”Eu trebuie să iau 6-7 jucători, dacă luăm campionatul. Avem o rută bună (n.r. - în Champions League), nu jucăm cu niște țări foarte bogate, jucăm cu niște echipe de talia noastră, poate noi chiar puțin mai bogați. 

Noi putem trece de ele. Am scos-o și pe Galatasaray când era în vogă, deci putem. 

Dacă vrea Dumnezeu, le face pe toate. Ca să poți să reziști, să joci pe ambele fronturi, că nu mai fac ca în alți ani ’lasă, nu-i problemă, jucăm în cupele europene’. 

De aia am pierdut campionatele. Dacă nu mă jucam la început cu punctele, eram campioni de multe ori. 

Atunci, o să iau 6-7 jucători. 3-4 din campionatul intern și încă vreo doi pe care îi aleg ei, că de aia sunt specialiști”, a explicat Becali, care apoi a detaliat care sunt fotbaliștii pe care NU îi va transfera.

Becali despre Bauza, Baeten și Louis Munteanu

”Nu am ce să fac cu Bauza. El e jucător valoros, dar ce să fac cu el. Jucătorul trebuie să facă ambele faze, nu că îmi dai tu mie o pasă, că ești tu Maradona, și te-am luat eu pe tine. 

Nu, tată, nu am nevoie de el. La mine trebuie să alergi. Chiar dacă mai greșește Olaru, dar Olaru aleargă, face faza. Nu am ce să fac cu el. 

Baeten îmi place, ăla aleargă, nu este superjucător, dar este de lot. Nu vreau să îi zic pe toți că nu are rost.

Louis Munteanu, nu, este o soluție de viitor, dar nu vezi, Doamne, un milion jumate. El mai are contract încă un an, cum să dau un milion jumate. 

El peste 6 luni semnează liber, pentru ce să dau un milion jumate? Sunt prost la cap? Acolo 400.000 maximum să dai. Pentru ce să dai mai mult, ei vor să scoată banii cât i-au dat lui Hagi. 

Voi l-ați luat, l-ați verificat, nu e nici la națională”, a declarat luni patronul lui FCSB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!