Transfer ratat? "L-am vazut ce poate, n-are nicio sansa sa fie titular!" Declaratie surprinzatoare a unui oficial de la Steaua:

Autor: Sport.ro
Luni 17 Februarie 2014, 18:24

	Transfer ratat? "L-am vazut ce poate, n-are nicio sansa sa fie titular!" Declaratie surprinzatoare a unui oficial de la Steaua:

►Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr – Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Steaua l-a adus in aceasta iarna din Ucraina pe Martin Bogatinov, insa fostul mare portar, Helmuth Duckadam, nu crede ca macedoneanul poate reprezenta o solutie reala pentru primul 11.

Actualul presedinte de imagine al Stelei spune ca si-a dat seama de calitatile lui Bogatinov in cantonamentul din Spania.

"Sunt sigur ca Reghecampf si Mihai Stoica au stiut ce au stiut cand l-au adus pe Bogatinov la echipa. Totodata, eu cred ca baiatul este constient de situatia in care se afla."

"Eu l-am vazut pe Bogatinov ce poate in perioada meciurilor amicale din Spania si pot sa afirm, cu tarie, ca el nu are nicio sansa sa se impuna la echipa, atata timp cat Tatarusanu se afla la Steaua."

"Mai mult, din vara, eu consider ca Bogatinov va avea probleme atat cu Nita, cat si cu Cojocaru", a declarat Duckadam pentru publicatia Fanatik.

10.000 de euro este salariul lunar al lui Bogatinov

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies