Driblingul de 13 mii de LIKE-uri facut de Falcao! Starul brazilian de la FUTSAL, schema formidabila! Cum si-a umilit un adversar:  

Autor: Sport.ro
Luni 17 Februarie 2014, 18:21

	Driblingul de 13 mii de LIKE-uri facut de Falcao! Starul brazilian de la FUTSAL, schema formidabila! Cum si-a umilit un adversar:  

►Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr – Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Alessandro Rosa Vieira sau Falcao. Un nume poate ca nu la fel de cunoscut in fotbalul european, insa un nume de legenda in futsal.

In varsta de 36 de ani, cu o cariera fenomenala in care a inscris peste 1400 de goluri in circa 900 de meciuri, peste 300 dintre reusite fiind bifate pentru nationala tarii sale, Falcao continua sa faca senzatie in fotbalul "mic".

Campion mondial cu nationala tarii sale si multiplu catigator al campionatului intern de futsal din Brazilia, dar si al altor nenumarate cupe si turnee, atat la nivel continental cat si intercontinental, Falcao nu are inca ganduri de retragere, iar ultimele meciuri au aratat ca este intr-o forma de zile mari.

De altfel, acesta a reusit si un dribling de senzatie in partida disputata de echipa sa - Madureira Esporte Clube, chiar in acest weekend, postand faza pe contul personal de Instagram.

Driblingul sau a strang peste 13 mii de likeuri in 24 de ore, fanii declarandu-se extaziati de schema inventata de starul brazilian.

Dezastrul provocat de incendiile din Grecia, prin ochii românilor: ”Am fost nevoită să plec de acasă, mi-a fost teamă”
BRAT
Modifică setările cookies