SEICII l-au speriat, el e vazut selectioner in Romania! "Ba, mai lasa-ma, tu numai despre fotbal vorbesti tot timpul!" Mutarea EUROfantastica:

Autor: Sport.ro
Luni 17 Februarie 2014, 17:48

►Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr – Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Olaroiu a fost condamnat la 3 luni de inchisoare cu suspendare. Tribunalul din Abu Dhabi a luat decizia in urma conflictului cu fosta sa echipa, anunta site-ul super.ae. El a primit si o amenda de 21.000 de dinari.

Sefii lui Al Ain au depus o plangere dupa ce Olaroiu a facut mai multe declaratii ironice. Antrenorul roman asteapta si decizia TAS, in litigiu pe care il are cu Al Ain. Fosta sa echipa l-a acuzat ca a semnat cu rivala Al Ahli, desi contractul sau inca era valabil.

Sumudica, fost antrenor in Emirate, a vorbit la Sport.ro despre situatia lui Cosmin Olaroiu, fost antrenor al Stelei in 2006, cand clubul a ajuns in semifinalele Cupei Uefa.

"Acolo e alta mentalitate, sunt foarte stricti in toate domeniile, respecta mult regulile. Multi europeni nu stiu regulile lor, insa trebuie respectate cu strictete. Nu ma asteptam la asa ceva, e destul de neplacut. Este o rivalitate mare intre Al Ain si Al Ahli. Pe mine m-a ajutat mult sa antrenez acolo, m-am temperat, pentru ca am tinut cont de reguli.

Din toate punctele de vedere Oli viseaza fotbal de dimineata pana seara, este de apreciat asa ceva in fotbal. Avem putine valori si chiar trebuie sa vorbim despre ele, numai de bine, pentru ca asta e adevarul. Olaroiu merita cu prisosinta sa conduca echipa nationala: e unul dintre cei mai pregatiti oameni de fotbal pe care ii cunosc.

I-am mai zis: "ba, lasa-ma, ca tu numai de fotbal vorbesti, tot timpul!", asa face el si la masa, peste tot :)

Acolo, antrenorii de fotbal sunt respectati, e o alta lume. Sfatuiesc pe oricine care vrea sa mearga acolo sa o faca repede, merita efortul de acomodare si financiar si cum mai vreti", a spus Sumudica.

Sumudica a condus-o pe Al-Shaab pana in decembrie 2013.

Măsuri de protecție în zilele caniculare. Cum să ne ferim organismul de șocuri
BRAT
Modifică setările cookies