Liga 1

”Trăim într-o lume civilizată”. Ce spune Toni Petrea despre varianta ”FCSB în Ghencea”

Toni Petrea a prefațat meciul cu Farul Constanța din această etapă. În etapa precedentă, FCSB a câștigat pe terenul campioanei CFR Cluj, scor 1-0, și s-a apropiat la doar două puncte de lider.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 14:02
Data actualizarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 14:05

"O deplasare la o echipă care este preocupată de fotbal, de joc ofensiv. Vin după un meci pierdut și cu siguranță vor încerca să arate altfel. Noi trebuie să avem aceeași atitudine la fel ca la partida cu CFR.

Tot timpul am sperat la primul loc, important este să tratăm serios fiecare joc în parte. Țin să atrag atenția jucătorilor și tuturor din jurul echipei că este un meci foarte important. Tot timpul atmosfera a fost bună.

Normal că după victoria cu formația de pe primul loc este un entuziasm mai mult. Mă interesează ce se întâmplă la noi, nu la la alții. Cred că fiecare meci din play-off o să fie disputat. Ceea ce mă interesează este ca noi să ne vedem de jocul nostru.

Acum, toți pot spune că noi putem avea un avantaj că ei nu au anumiți jucători. Dar ei au un stil de joc și se prezintă cam la fel indiferent de fotbaliști. Nici nu vreau să mă gândesc până la ultima etapă”, a spus Toni Petrea, la conferința de presă.

Petrea a vorbit și despre posibilitatea ca FCSB să joace în ultima etapă cu CFR Cluj pe stadionul din Ghencea, așa cum Gigi Becali a anunțat că intenționează. 

„Nu m-am gândit la chestiunile astea cu stadionul. Ar fi un lucru important să jucăm pe Ghencea. Nu cred că e un lucru riscant să mergem acolo, trăim totuși într-o lume civilizată. Până la urmă e un joc, un sport”, a mai spus antrenorul de la FCSB.

Ce spunea Gigi Becali după meciul cu CFR Cluj

Dacă cele două echipe vor merge ”braț la braț”, FCSB și CFR Cluj vor juca în ultima etapă cu ”titlul pe masă”. Cei de la FCSB și-ar dori ca partida să se joace în Ghencea, stadionul pe care cei de la CSA Steaua joacă meciurile de pe teren propriu.

„E posibil și asta. Nu poate nimeni să facă ce vrea până la urmă. La ora asta nu mă interesează. Nu vreau scandal. Dacă va fi cazul și va fi nevoie să jucăm în Ghencea, eu vă spun că vom juca în Ghencea.

Nu poate nimeni să facă asta. Când o să intervin eu o să se întâmple asta. Dar acum nu vreau scandal. Dar când voi dori să joc în țara mea, pe un stadion, o voi face”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies