Liga 1

Eșuează planul lui Gigi Becali? De ce nu îi dă Dumitru Dragomir șanse lui FCSB să joace în Ghencea

FCSB și-a anunțat intenția de a juca ultimul meci din play-off, cu CFR Cluj, pe Stadionul Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 20:26
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 20:26

Gigi Becali a anunțat că va face toate demersurile necesare pentru ca FCSB să joace în Ghencea derby-ul cu CFR Cluj, în cazul în care partida va fi decisivă pentru titlu.

FCSB, din nou în Ghencea? De ce nu crede Dumitru Dragomir în planul lui Gigi Becali

FCSB a făcut și alte cereri oficiale în trecut pentru a juca în Ghencea, însă CSA Steaua a refuzat clubul lui Gigi Becali, transmițând că prioritate pentru folosirea stadionului au echipele de fotbal și rugby ale clubului.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, înțelege inițiativa lui Gigi Becali, însă lasă de înțeles că planul patronului de la FCSB are șanse mici de reușită, având în vedere că Vasile Dîncu, ministrul Apărării, este un apropiat al lui CFR Cluj, rivala la titlu a bucureștenilor.

"Gigi Becali are sută la sută dreptate, dar să nu uitaţi că la Ministerul Apărării Naţionale este un clujean care nu o sa ţină cu Gigi Becali, o să ţină cu CFR Cluj, o să-i pună lui Gigi...", a spus Dumitru Dragomir, la Orange Sport.

În momentul în care lui Dragomir i s-a transmis că Gigi Becali are intenția de a merge chiar și în audiență la premierul României, Dragomir a spus: "Înseamnă că nu îl cunoaşte pe domnul Dîncu".

De ce vrea Gigi Becali să ducă FCSB în Ghencea

Patronul FCSB a dezvăluit că vrea să facă acest lucru pentru suporteri, care au insistat ca echipa să joace în Ghencea, deoarece vrea să se aproprie de fanii steliști care și-au arătat susținerea pentru echipă în deplasarea de la Cluj.

"După meciul cu Universitatea Craiova, dacă suntem în cărți, o să merg personal la ministrul de la armată, pe care l-am cunoscut la nunta Corinei Crețu. Mi s-a părut un om înțelept. Nu a avut un traseism politic. Mi s-a părut un om de treabă. Nu știu cât de mare bărbăție are.

Demersul se face pentru că a cerut galeria. Măcar atât să fac pentru suporteri și pentru țara românească, care e stelistă. Eu o să fac și audiență la primul ministru. Dacă vreți să fim normali în țara asta, dacă vreți să mergem la balamuc, mergem la balamuc. Eu am adus în România aproximativ 100 de milioane de euro, nu am dus niciun ban afară. Am plătit taxe și impozite 50 de milioane de euro de când am preluat echipa. CSA, nu îi spun Steaua, consumă de la statul român aproximativ cam 2-3 milioane de euro din banii publici ai armatei române. Suntem nenbuni cu toții? Noi nu avem voie care aducem 100 de milioane de euro? Acum au făcut un stadion care are 30.000 de locuri, dar joacă cu 2.000, că 2.000 sunt. 

Pe mine nu mă interesează când mă înjură, când jignesc. Dar când fac deplasare la Cluj, 2-3 mii de suporteri. Eu vreau să fiu apropat de suporteri, dar ei trebuie să înțeleagă că pe banii mei eu comand", a spus Gigi Becali, la DigiSport.

Modifică setările cookies