Liga 1

EXCLUSIV Se mută meciul de rugby al Stelei pentru a evita scenariul ”FCSB pe Ghencea”? Răspunsul oficial

FCSB va face o cerere pentru ca meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a Ligii 1 să se joace pe stadionul din Ghencea

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 12:47
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 12:54

Rămâne de văzut dacă CSA Steaua va accepta, având în vedere că, fix în acea perioadă, echipa de rugby din cadrul Clubului Sportiv al Armatei va juca în deplasare, cu CSM Galați. 

Anul trecut, când FCSB și-a manifestat intenția de a juca în Ghencea, Steaua a mutat meciul de rugby cu Universitatea Cluj la București, deși era programat inițial în deplasare. De această dată, gălățenii spun că nu ar fi dispuși să mute meciul de la Galați pe Ghencea.

  • Prima reacție a CSA Steaua, după ce FCSB a solicitat să joace în Ghencea!

„Momentan, nu am fost contactați de nimeni de la Steaua, rămânem pe poziție și noi ne dorim să jucăm conform calendarului competițional, adică la Galați.

Ne menținem părerea, nu prea ne impresionează. Să vină Steaua la Galați e un lucru mare pentru orașul nostru, antrenorul cu care m-am sfătuit a spus că nu dorește să jucăm la București. El răspunde de rezultate, așa că nu pot să trec de părerea dânsului. Dacă trebuie să jucăm la Galați, jucăm la Galați”, a spus Valentin Ioviță, președintele de la CSM Galați, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Ce spunea Gigi Becali după meciul cu CFR Cluj

Dacă cele două echipe vor merge ”braț la braț” până la finalul campionatului, FCSB și CFR Cluj vor juca în ultima etapă cu ”titlul pe masă”. Cei de la FCSB și-ar dori ca partida să se joace în Ghencea, stadionul pe care cei de la CSA Steaua joacă meciurile de pe teren propriu.

„E posibil și asta. Nu poate nimeni să facă ce vrea până la urmă. La ora asta nu mă interesează. Nu vreau scandal. Dacă va fi cazul și va fi nevoie să jucăm în Ghencea, eu vă spun că vom juca în Ghencea.

Nu poate nimeni să facă asta. Când o să intervin eu o să se întâmple asta. Dar acum nu vreau scandal. Dar când voi dori să joc în țara mea, pe un stadion, o voi face”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies