Liga 1

FCSB face solicitare oficială pentru a juca în Ghencea: „Nu există nicio scuză!” Anunțul lui Mihai Stoica 

FCSB este nevoită să „plece” încă o dată de pe Arena Națională în duelul din ultima etapă a play-off-ului. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 08:02
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 08:05

Vicecampioana României se duelează cu CFR Cluj în ultima etapă din play-off, iar meciul se anunță a fi decisiv pentru titlu în cazul în care distanța dintre cele două echipe rămâne de două puncte. FCSB este nevoită să „plece” de pe Arena Națională, iar varianta dorită atât de conducătorii echipei și jucători, cât și de fani este stadionul din Ghencea. 

Roș-albaștrii au mai făcut solicitări în trecut pentru a juca pe stadionul din Ghencea, însă au fost refuzați de fiecare dată, invocându-se diferite motive. Cu toate astea, Mihai Stoica a declarat că „militarii” nu mai au motive pentru a refuza meciul, în contextul în care CSA Steaua nu joacă în acea perioadă, iar echipa de rugby are meci în deplasare. 

Mihai Stoica, sigur că FCSB va juca în Ghencea: „Nu există nicio scuză!” 

Managerul general al FCSB-ului a vorbit despre dorința echipei de a disputa ultimul meci din play-off în Ghencea, dezvăluind că se vor face demersuri în acest sens. 

„Se va face zilele următoare demersul, o solicitare oficială pentru a se juca acolo. Să așteptăm răspunsul. Nu există nicio scuză, așa cum a mai fost în trecut. 

CSA Steaua nu joacă, iar echipa de rugby joacă în deplasare sigur, la Galați. Data trecută a fost vorba de Universitatea Cluj, care a pierdut 82-10. Acum sigur va juca la Galați! 

Nu există niciun motiv prin care să ne interzică accesul. Important e să fim la mâna noastră în ultima rundă”, a spus Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

FCSB nu se teme de ultrașii lui CSA Steaua

Întrebat dacă nu se teme de ultrașii de la CSA Steaua, că ar putea provoca scandal și incidente la meciul cu CFR Cluj, dacă ar primi aprobare să joace în Ghencea, Mihai Stoica a răspuns sigur pe el: „Pe cei din Peluza Sud îi cunosc foarte bine, chiar dacă nu ne-am înțeles noi. Ei nu au primit niciodată un ajutor din partea clubului. 

Au fost mereu independenți. S-au manifestat împotriva echipei când au considerat asta, au sprijinit-o când au vrut. Dacă voiau să ne facă cu adevărat probleme, puteau să vină pe Arena Națională la meciurile noastre și să ne facă mari probleme”.

Modifică setările cookies