Liga 1

VIDEO EXCLUSIV ”Am zis că nu are cum să joace FCSB pe Ghencea. Aseară m-am răzgândit”. Pe ce se bazează Duckadam

Helmut Duckadam crede că ”finala campionatului” dintre FCSB și CFR Cluj s-ar putea juca în Ghencea, unde Gigi Becali a dezvăluit că își propune să ducă echipa, care nu va putea evolua pe Arena Națională, stadion închiriat pentru un festival.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 11:29
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 13:10

”Eroul” de la Sevilla se bazează pe relația dintre CFR Cluj și Ministrul Apărării, Vasile Dîncu și a dezvăluit de ce ar fi în avantajul campioanei ca ultimul meci să se joace pe arena celor de la CSA Steaua.

Helmut Duckadam crede că FCSB - CFR Cluj se va juca în Ghencea

„Disponibilitate nu există. Eu eram foarte vehement și am zis că nu are cum să joace FCSB pe Ghencea. Aseară m-am răzgândit puțin. Ministrul Apărării este domnul Dîncu, care este un apropiat al fotbalului și, de ce să nu recunoaștem, al CFR-ului. 

Dacă s-ar juca pe Ghencea ar avea galeria lui plus galeria de la Steaua. Nu știu dacă i-ar conveni să se joace acel joc la Buzău. Mai bine joci pe un stadion frumos cu tribunele pline, unde Sud-ul va ține cu CFR-ul. La Buzău va fi un stadion total ostil, acolo sunt doar fani ai FCSB-ului”, a spus Helmut Duckadam, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Ce spunea Gigi Becali după meciul cu CFR Cluj

Dacă cele două echipe vor merge ”braț la braț”, FCSB și CFR Cluj vor juca în ultima etapă cu ”titlul pe masă”. Cei de la FCSB și-ar dori ca partida să se joace în Ghencea, stadionul pe care cei de la CSA Steaua joacă meciurile de pe teren propriu.

„E posibil și asta. Nu poate nimeni să facă ce vrea până la urmă. La ora asta nu mă interesează. Nu vreau scandal. Dacă va fi cazul și va fi nevoie să jucăm în Ghencea, eu vă spun că vom juca în Ghencea.

Nu poate nimeni să facă asta. Când o să intervin eu o să se întâmple asta. Dar acum nu vreau scandal. Dar când voi dori să joc în țara mea, pe un stadion, o voi face”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies