UTA Arad Cupa Romaniei Laszlo Balint Superliga

Toți jucătorii, amendați după meciul din Cupă! Decizia drastică luată de antrenor

UTA Arad a părăsit Cupa României, în urma înfrângerii rușinoase pe care a suferit-o în fața echipei CSO Filiași, care activează în Liga 3.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 21:46
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 22:01

Înfrângerea nu le-a picat tocmai bine oficialilor echipei, care au hotărât după o discuție cu staff-ul tehnic, ca toți fotbaliștii să fie sancționați financiar.

Mai mult, antrenorul Laszlo Balint i-a anunțat pe conducătorii clubului arădean că nu se va mai baza pe serviciile lui Marius Tomozei, supărat pe prestația acestuia din Cupă.

Laszlo Balint, măsuri drastice împotriva propriilor jucători

„Vreau să lămuresc câteva aspecte care ţin de meciul de Cupă tocmai pentru că vreau să închidem acest capitol. Nu e uşor să accept acea înfrângere, dar avem acest meci important (n.r - cu CFR) în faţa noastră. 

Încă dată, un rezultat ruşinos. Ca atare, după meci, după o analiză amănunţită, am propus conducerii două măsuri. Una dintre ele a fost aceea legată de Marius Tomozei, să nu ne mai bazăm pe el pentru echipa mare a clubului nostru, nu mai face parte din lot.

A doua măsură a fost sancţionarea financiară a tuturor jucătorilor care au participat la meci şi a întregului staff tehnic. Toţi avem partea noastră de vină, mi se pare normal să plătim pentru imaginea pe care am lăsat-o după acel meci. Conducerea a aprobat aceste măsuri, au fost puse în vigoare”, a spus Laszlo Balint, în cadrul unei conferințe de presă. 

Modifică setările cookies