Toni Petrea s-a săturat să fie înjurat de fani! Decizia luată de antrenorul vicecampioanei

Suporterii vicecampioanei FCSB continuă să se opună tehnicianului Toni Petrea, pe care îl consideră doar un executant în relația cu Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Aprilie 2022, 14:55
Data actualizarii: Duminica 10 Aprilie 2022, 21:52

Relația dintre Petrea și suporterii „roș-albaștri” a fost una tensionată încă de la început, deoarece fanii și-ar fi dorit ca Edi Iordănescu să nu fi plecat de la echipă.

Contestat la aproape fiecare partidă, Toni Petrea a luat decizia de a purta o discuție cu liderii galeriei FCSB-ului în speranța că va reuși să detensioneze situația.

Petrea, discuție capitală cu suporterii

„Probabil că o să am o discuție în zilele astea cu liderii galeriei, dacă vor dori. Nu am ce să fac... Eu caut să îmi văd de treabă. Vreau să vină în număr cât mai mare la stadion și să susțină jucătorii. Ei au nevoie de asta. 

S-a mai întâmplat (n.r- ca fanii să-i ceară demisia). Asta e situația, asta e soarta antrenorilor. Când nu ai un rezultat bun, e posibil să apară asemenea scandări.

Când sunt la meci, mă concentrez pe ce am de făcut, chiar dacă au anumite lucruri. E clar că nu e un sentiment plăcut, nu pot să mint. Dar nu am ce să fac. Nu pot să schimb părerea unor oameni. Nu vreau să răspund în presă. Cel mai bine ar fi să avem o discuție față în față”, a spus Petrea la conferința de presă.

Toni Petrea a revenit pe banca FCSB-ului în noiembrie 2021, înlocuindu-l pe Edi Iordănescu, care a ales să părăsească vicecampioana din cauza neînțelegerilor cu Gigi Becali.

Nouă victorii, patru egaluri și două înfrângeri are Toni Petrea pe banca FCSB-ului în acest sezon al Ligii 1, cu o medie de 2.07 puncte pe meci.

Modifică setările cookies