FCSB, fără antrenor pe bancă în meciul cu Voluntari! Toni Petrea: ”Zilele trecute am primit informația”

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB, nu va putea sta pe banca echipei sale în meciul cu FC Voluntari, astfel că vicecampioana va fi ”dirijată” de pe margine de Mihai Pintilii.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Aprilie 2022, 13:25
Data actualizarii: Duminica 10 Aprilie 2022, 21:51

Tehnicianul a strâns deja patru cartonașe galbene și va fi nevoit să stea ”pe bară” o etapă, la fel cum se va întâmpla și cu Dan Petrescu.

FCSB, fără antrenor pe bancă în meciul cu Voluntari! Toni Petrea: ”Zilele trecute am primit informația”

„Întâlnim un adevrsar care din punctul meu de vedere este surpriza plăcuta a acestui campionat. Au obținut două victorii în play-off împotriva unor echipe puternice. Voluntari este o formație bine organizată, bună la fazele fixe, dar trebuie să intrăm și să câstigăm jocul.

A fost o săptămână grea după înfrângerea cu Craiova, la finalul unui meci bun al nostru. Am încercat să le ridic moralul jucătorilor și să îi fac să se gândească la următoarea partidă, pentru că mai sunt șapte meciuri până la final. 

Zilele trecute am primit informația (n.r. - despre suspendare). Nu știam nici noi antrenorii că se mai păstrează cartonașele galbene. La jucători se anulează la finalul seoznului regulat, dar la antrenori nu, interesant", a spus Petrea, la conferința de presă.

FCSB ocupă locul doi în clasament, cu 37 de puncte, opt mai puține decât liderul CFR Cluj (45 de puncte).

În etapa a patra, FCSB primește vizita ilfovenilor de la FC Voluntari, luni (11 aprilie), de la ora 21:00. Cele mai tari faze vor fi pe www.sport.ro.

Într-un interviu exclusiv acordat pentru PRO TV și www.sport.ro, Ionel Dănciulescu a vorbit și despre lupta la titlu.

„Mai sunt meciuri de disputat, dar e clar că CFR este favorită, este echipa cea mai constantă în evoluții. Cred că vor câștiga și acest campionat. 

Dacă ar fi reușit să câștige cu Universitatea Craiova, șanse mai erau. Și în acest moment există, dar nu cred că FCSB are forța necesară de a învinge CFR-ul în lupta pentru titlu. Au jucători foarte tineri, talentați, dar nu formează o echipă în sensul bun al cuvântului”, a spus Dănciulescu, pentru PRO TV și www.sport.ro.

Modifică setările cookies