Mihai Stoica FCSB Superliga

”Gaură” în bugetul FCSB! Mihai Stoica: ”Suntem cu 200.000 și ceva în minus”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit că echipa sa are de suferit la capitolul ”ticketing”, unde alte echipe obțin sume impresionante pentru bugetul anual.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Aprilie 2022, 08:19
Data actualizarii: Duminica 10 Aprilie 2022, 08:22

Oficialul FCSB spune că vicecampioana pierde în jur de 200.000 de euro, echivalentul a ”jumătate din salariul unui jucător bun de la CFR Cluj”. Stoica știe și motivele pentru care fanii nu vin în număr mare pentru a susține FCSB pe Arena Națională.

Mihai Stoica: ”Bucureștenii vin mai puțin la noi”

"E o problemă, doar că uite care sunt sumele. Suntem cu 200.000 și ceva în minus, care înseamnă jumătate din salariul unui jucător bun de la CFR, dar nu e o diferență care să ne ridice mari probleme. Bucureștenii vin mai puțin la noi. Mulți veneau din provinciie. Acum e mult mai complicat când jucăm la 9 seara", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB ocupă locul doi în clasament, cu 37 de puncte, opt mai puține decât liderul CFR Cluj (45 de puncte).

În etapa a patra, FCSB primește vizita ilfovenilor de la FC Voluntari, luni (11 aprilie), de la ora 21:00. Cele mai tari faze vor fi pe www.sport.ro.

Într-un interviu exclusiv acordat pentru PRO TV și www.sport.ro, Ionel Dănciulescu a vorbit și despre lupta la titlu.

„Mai sunt meciuri de disputat, dar e clar că CFR este favorită, este echipa cea mai constantă în evoluții. Cred că vor câștiga și acest campionat. 

Dacă ar fi reușit să câștige cu Universitatea Craiova, șanse mai erau. Și în acest moment există, dar nu cred că FCSB are forța necesară de a învinge CFR-ul în lupta pentru titlu. Au jucători foarte tineri, talentați, dar nu formează o echipă în sensul bun al cuvântului”, a spus Dănciulescu, pentru PRO TV și www.sport.ro.

VIDEO - Interviul acordat de Ionel Dănciulescu pentru PRO TV și www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!