VIDEO Toni Petrea îi mai acordă o șansă jucătorului tras pe linie moartă de Becali: „Eu am încredere în el!”

FCSB primește, luni, vizita lui FC Voluntari, în etapa a patra din playoff.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Aprilie 2022, 17:23
Data actualizarii: Duminica 10 Aprilie 2022, 21:52

Gigi Becali l-a desființat pe Florinel Coman după ultimele evoluții ale acestuia în tricoul vicecampioanei, însă Toni Petrea, atrenorul FCSB-ului, este dispus să-i mai dea o șasă fotbalistului de bandă.

„Eu am incredere in el, e un jucator valoros. A venit dupa perioada asta lunga de inactivitate, cu probleme de sanatate, medicale”, a spus Toni Petrea la conferința de presă dinaintea meciului cu Volutari.

Dacă în martie 2020 Florinel Coman era cotat la 6 milioane de euro, iar Gigi Becali visa să obțină o sumă uriașă în schimbul său, acum cota fotbalistului de bandă a ajuns la doar 3.5 milioane de euro, în scădere cu 500.000 de euro față de ultima actualizare, care a avut loc în decembrie 2021.

În cele 12 meciuri jucate în acest sezon, în toate competițiile, Coman a marcat un gol și a oferit două pase decisive.

Gigi Becali: ”Nu știu ce se întâmplă cu Florinel Coman”

„El are calitate, dar nu mai poate să dribleze, el dribla tot timpul. Nu mai are plecarea aia de pe loc, nu știu ce se întâmplă, trebuie vorbit cu oamenii care îl antrenează, și cu el. E ceva în neregulă.

Nu poate un jucător precum Coman, am dat trei milioane pe el, am avut 7 milioane de la americani, banii în doi ani, știu, dar atunci credeam că iau 20”, a spus Gigi Becali, la emisiunea „Ora exactă în sport”.

Modifică setările cookies