VIDEO Toni Petrea are viață grea la FCSB! Antrenorul vicecampioanei nu mai are timp de odihnă: „Nu prea mai dorm bine!”

FCSB poate ajunge la două puncte de lider dacă o bate pe CFR în meciul de duminică, iar Toni Petrea simte din plin presiunea finalului de sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 11:51
Data actualizarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 13:22

Antrenorul vicecampioanei a recunoscut că simte din plin presiunea de la FCSB și că nu mai reușește să se odihnească cum trebuie în ultima perioadă.

„Nu prea mai dorm bine de mult timp. Ce să fac? Sunt probleme pe care trebuie să le gestionez. Mă descurc, mai o cafea. Presiunea este peste tot, la orice echipă. Sunt cerințe mari. Ești la o echipă cu prenteții, vrei să câștigi trofee, să ai performanțe. Încerc să nu duc presiunea către jucători, ci să o păstrez pe umerii mei”, a spus Toni Petrea la conferința de presă dinaintea meciului CFR Cluj -  FCSB.

Petrea nu știe dacă va continua la FCSB din vară, însă și-a stabilit obiectivele pentru finalul de sezon.

„Eu am semnat contract până la finalul sezonului, faptul că se fac speculaţii nu e treaba mea. Mă concentrez pe finalul de sezon vreau să câştig toate meciurile. E prematur să spun ce va fi, dacă voi pleca sau voi rămâne, eu mă concentrez la meciuri”, a mai spus Petrea.

CFR Cluj - FCSB, duminică, de la ora 20:30, în etapa a cincea din playoff-ul Ligii 1. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

Modifică setările cookies