GALERIE FOTO Toată lumea a strigat 'gol!'. Fază controversată în CFR Cluj - Farul, la intervenția in extremis a lui Letica

CFR Cluj eduard radaslavescu farul Karlo Letica radu petrescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Mai 2022, 22:23
Data actualizarii: Duminica 01 Mai 2022, 22:23

CFR Cluj - Farul Constanța se dispută în runda a șaptea din play-off-ul Ligii 1.

După un prim moment controversat, cel din minutul 7, în care Farul putea primi un penalty pentru un fault comis de Karlo Letica asupra lui Robert Moldoveanu pe linia careului, a existat o nouă fază la limită, în minutul 28.

Fază controversată în CFR Cluj - Farul, la intervenția in extremis a lui Letica

La un contraatac al Farului, Alexi Pitu a trecut superb de Yuri, a pătruns în careu și a centrat în fața porții pentru Eduard Radaslavescu, care a trimis pe poartă, însă portarul Karlo Letica s-a întins și a reușit o intervenție in extremis.
 
Comentatorii TV au strigat 'gol!' în primă fază, fiind convinși că mingea a trecut de linia porții, însă brigada lui Radu Petrescu a lăsat jocul să continue.
 
Letica a respins mai întâi cu brațul drept în genunchi, iar mingea a ricoșat către mâna sa. În cele din urmă, croatul a reușit să scoată balonul din zona respectivă, iar CFR Cluj a scăpat cu fața curată după o nouă fază dificilă.
 
Cum în Liga 1 nu există Goal-Line Technology, iar asistentului de pe partea respectivă i-a fost imposibil să vadă momentul, decizia de a nu acorda gol i-a aparținut în totalitate lui Radu Petrescu.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!