CFR Cluj eduard radaslavescu farul Karlo Letica radu petrescu Superliga

GALERIE FOTO Toată lumea a strigat 'gol!'. Fază controversată în CFR Cluj - Farul, la intervenția in extremis a lui Letica

CFR Cluj - Farul Constanța se dispută în runda a șaptea din play-off-ul Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Mai 2022, 22:23
Data actualizarii: Duminica 01 Mai 2022, 22:23
După un prim moment controversat, cel din minutul 7, în care Farul putea primi un penalty pentru un fault comis de Karlo Letica asupra lui Robert Moldoveanu pe linia careului, a existat o nouă fază la limită, în minutul 28.

Fază controversată în CFR Cluj - Farul, la intervenția in extremis a lui Letica

La un contraatac al Farului, Alexi Pitu a trecut superb de Yuri, a pătruns în careu și a centrat în fața porții pentru Eduard Radaslavescu, care a trimis pe poartă, însă portarul Karlo Letica s-a întins și a reușit o intervenție in extremis.
 
Comentatorii TV au strigat 'gol!' în primă fază, fiind convinși că mingea a trecut de linia porții, însă brigada lui Radu Petrescu a lăsat jocul să continue.
 
Letica a respins mai întâi cu brațul drept în genunchi, iar mingea a ricoșat către mâna sa. În cele din urmă, croatul a reușit să scoată balonul din zona respectivă, iar CFR Cluj a scăpat cu fața curată după o nouă fază dificilă.
 
Cum în Liga 1 nu există Goal-Line Technology, iar asistentului de pe partea respectivă i-a fost imposibil să vadă momentul, decizia de a nu acorda gol i-a aparținut în totalitate lui Radu Petrescu.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!