Tinta SUPREMA, Marius Sumudica! Cum incearca patronul Craiovei sa il convinga sa vina in Banie: "Este foarte implicat in discutii"

Tinta SUPREMA, Marius Sumudica! Cum incearca patronul Craiovei sa il convinga sa vina in Banie: "Este foarte implicat in discutii"

Sumudica este principala tinta a lui Mihai Rotaru pentru postul de antrenor al Craiovei.

Dupa ce a picat varianta Edi Iordanescu, acesta declarand ca vrea sa ramana sa isi duca proiectul de la Gaz Metan la bun sfarsit, tinta numarul unu a patronului de la Craiova a devenit Marius Sumudica.

Sumudica este un simpatizant al echipei din Banie si la inceputul anului a vorbit despre posibilitatea de a o prelua pe Craiova. In acel moment era deja sub angajament cu Gaziantep si posibilitatea de reziliere a contractului era dificila.

Un apropiat al clubului a dezvaluit ca Rotaru incearca sa il convinga pe Sumudica printr-un prieten comun si chiar i-a facut o oferta:

"Cei doi oricum tin legatura, sunt intr-o relatie de amicitie, dar exista un prieten comun foarte implicat in discutii. Care chiar l-ar putea convinge pe Sumudica", a spus acesta pentru digi.

Potrivit aceleiasi surse, Rotaru este pregatit sa ii ofere lui Sumudica un salariu de nerefuzat, dar si asigurarea ca vor fi investiti bani in transferuri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

SUA încheie relația cu OMS. Trump: „Lumea are nevoie de răspunsuri din partea Chinei cu privire la virus”
BRAT