Thomas Neubert, atac către foștii jucători: ”Nimeni nu are dreptul să comenteze munca mea”

Thomas Neubert FCSB Superliga INCREDIBIL! Ce functie are Thomas Neubert la FCSB! FRF confirma: "Are mari probleme cu actele!" Cazul straniu al celui mai renumit preparator fizic din Liga 1
Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 09:49
Data actualizarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 10:32

Thomas Neubert, preparatorul fizic al FCSB, s-a lăudat după victoria cu FC Botoșani.

Neamțul adus de Laurențiu Reghecampf la echipă în 2012, care se află la al treilea mandat la echipa lui Gigi Becali, a fost deranjat, cel mai probabil, comentariile lui Gardoș și ale lui Latovlevici, care îl vizau pe acesta.

În acest sens, Neubert a decis să facă o postare pe pagina personală de Facebook, după meciul cu Botoșani, arătând că jucătorii au o condiție fizică bună din moment ce au marcat de trei ori după minutul 77.

  • INCREDIBIL! Ce functie are Thomas Neubert la FCSB! FRF confirma: Are mari probleme cu actele! Cazul straniu al celui mai renumit preparator fizic din Liga 1

„Comentez foarte rar articolele apărute în presă, dar câteodată trebuie să reacționez. Nimeni, niciun fost jucător cu care am lucrat în trecut, nu are dreptul să comenteze munca mea împreună cu această echipă, cu acești jucători, în special când nu vezi munca zilnică depusă.

În sezonul acesta nu este prinul meci când câștigăm în ultimele minute! Sunt foarte mândru de fiecare jucători și știu cât de mult lucrăm pentru asta. Felicitări, băieți și trebuie să lucrăm în continuare”, a scris Thomas Neubert pe contul său de Faceboook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!