Dan Nistor Universitatea Craiova Superliga Dan Nistor, apărat de Mihai Rotaru: ”Ajută mult în grup”

Dan Nistor, dezamăgit după a doua înfrângere consecutivă: ”Asta ne lipsește în momentul de față”

Universitatea Craiova a pierdut duelul cu FC Argeș și a ajuns la a doua înfrângere consecutivă.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 08:50
Data actualizarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 09:06

Echipa lui Laurențiu Reghecampf a fost învinsă de FC Argeș, cu 3-2, după un meci pe care l-a jucat, aproape în întregime, cu un om în minus. Alexandru Crețu a fost eliminat în minutul 13, la scorul de 1-0 pentru Craiova.

Dan Nistor, marcatorul golului de 3-2, ultimul al meciului, s-a declarat nemulțumit de rezultat, fiind de părere că lipsa de concentrare și-a spus cuvântul.

În seara asta am avut foarte mare ghinion. Am jucat în 10 oameni, a fost o greșeală și trebuie să fim alături de Crețu. Oricui i se putea întâmpla același lucru. Trebuia să fim mai concentrați și să tratăm fazele importante cu mai multă responsabilitate. 

Asta ne lipsește în momentul de față.  Eu cred că am tratat prea ușor fazele importante. Altfel ar fi fost soarta partidei…

Noi ne dorim să fim calificați în play-off, iar după o să vedem ce se va întâmpla. După aceea o să vorbim și despre campionat. Am încercat să întoarcem rezultatul. Asta este. Trebuie să ridicăm capul și să ne pregătim pentru meciul cu FCSB. 

O să fie un meci foarte greu, sperăm ca jucătorii accidentați să își revină. Avem două înfrângeri consecutive și nu este bine”, a spus Dan Nistor după meci.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!