Dimitri Payet Olympique Lyon Olympique Marseille Franta

"A fost văzut de două echipe de medici". Informații noi despre starea lui Payet: a fost lovit în cap cu o sticlă 

Dimitri Payet a fost în centrul evenimentelor din meciul Lyon - Marseille, meci suspendat din cauza incidentelor din tribune. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 09:30
Data actualizarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 09:39

Partida Olympique Lyon - Olympique Marseille a fost întreruptă în minutul 5. În momentul în care Dimitri Payet se pregătească să execute un corner, mai multe obiecte contondente au fost aruncate din tribună spre el, iar unul dintre acestea l-a lovit în cap.

Jucătorul a primit îngrijiri medicale pe teren, iar fotbaliștii celor două echipe au fost trimiși la vestiare, iar partida a fost suspendată până la urmă, după o serie de discuții între oficialii formațiilor și cei ai Federației Franceze de Fotbal.

"Dimitri Payet se întoarce la Marseille. A trecut printr-o evaluare medicală. Nu cunosc detalii, dar vă imaginați că Dimitri este foarte șocat. A rămas minute în șir întins, în vestiar. A fost văzut de două echipe de medici", a declarat Jacques Cardoze, directorul de comunicare al celor de la OM. 

"Este o seară neagră pentru fotbal, am venit să jucăm. Dimitri este afectat psihologic, nu este normal ce se întâmplă", a explicat și Pablo Longoria, președintele OM. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!