Joaca fotbal de 53 de ani si e mai batran decat Henry si Scholes impreuna! Povestea incredibila a omului care a dat mai multe goluri ca Pele:

Autor: Sport.ro
Luni 16 Ianuarie 2012, 19:51

	Joaca fotbal de 53 de ani si e mai batran decat Henry si Scholes impreuna! Povestea incredibila a omului care a dat mai multe goluri ca Pele:

Derek May este unul dintre cei mai batrani jucatori de fotbal! El are 3 copii si 5 nepoti si nici nu se gandeste sa se retraga chiar daca joaca 3 ori pe saptamana!

In timp ce multi fotbalisti se plang de faptul ca joaca prea multe meciuri, Derek May este un pensionar care disputa 3 partide in fiecare saptamana! Face asta de 53 de ani si spune ca nici nu se gandeste sa se retraga: "Ma voi retrage cand nu voi mai putea merge" spune jucatorul de 73 de ani!

Cand vine vorba de performantele sale, May lasa cu gura cascata pe oricine! Asta pentru ca el si-a trecut intr-un caiet de 490 de pagini toate golurile pe care le-a dat incepand cu varsta de 15 ani!

"Am jucat in 2033 de meciuri de fotbal, inclusiv in 12 ca portar si in alte 176 am fost rezerva si nu am intrat pe teren. Am jucat si in 700 de meciuri 5 la 5. Am marcat 1289 de goluri!" spune Derek May! Asta ar insemna ca a marcat cu 8 goluri mai mult decat Pele, cel care are 1281!

Dupa ce a marcat golul 1000, Derek May i-a prezentat caietul eroului sau din fotbal, Jimmy Greaves, legendarul atacant de la Chelsea si mai ales Tottenham. Aceasta din urma este si echipa preferata a jucatorului-pensionar.

Derek May a jucator pentru Raglan Rangers timp de 32 de ani iar acum e la Wst Wickham Musicians, club la care a ajuns cand avea 60 de ani. El joaca si in liga de sud-vest a veteranilor pentru Meridian.

Titlul de cel mai batran jucator din Anglia a fost proclamat de Dickie Borthwick, cel care are 76 de ani si juca la Wyke Rangers Veterans in Weymouth, Dorset. Inca mai e in echipa conform paginii de Facebook a clubului.

sursa: metro.co.uk

Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 3 aprilie. Peste un milion de oameni infectați pe tot globul
BRAT