Steaua CFR Cluj Ciprian Tatarusanu Helmuth Duckadam Mario Felgueiras Liga 1

Tatarusanu e OUT! Primul anunt al Stelei despre VIITORUL PORTAR de Champions League

Din vara, Steaua isi schimba portarul. Tatarusanu e ca si plecat in acest moment. A anuntat-o pana si Gigi Becali, dupa ce a iesit pentru 24 de ore din inchisoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Mai 2014, 12:29
Data actualizarii: Marti 13 Mai 2014, 12:33

Steaua trebuie sa isi aleaga un nou goalkeeper pentru Champions League. Reghecampf vrea jucatori care sa fi cucerit trofee, cu experienta europeana si siguranta in teren. Cerniauskas de la Vaslui este una dintre variante, dar numarul 1 pe lista este de departe Felgueiras de la CFR Cluj.

Duckadam a anuntat astazi ca Felgueiras este un jucator interesant pentru Steaua, insa suma de transfer ar putea fi o piedica in aceasta mutare: "Mai mult de 1 milion de euro nu dam", spune presedintele de onoare al Stelei.

Felgueiras nu stie care va fi viitorul sau la club. Muresan anunta ca mai multe cluburi din Rusia il vor, dar si o echipa din Europa de Est. Pentru portarul portughez, o cupa europeana este un criteriu dupa care isi va alege viitoarea destinatie.

"Felgueiras are oferte din Rusia, dar si de la o echipa din Europa de Vest. Oricum, vrea sa plece. Nu avem insa nicio oferta scrisa pentru el de la Steaua, cum nici pentru Deac nu avem nimic din partea celor de la Petrolul", a declarat Iuliu Muresan in urma cu cateva saptamani.

"Deocamdata nu a vorbit patronul cu mine. Eu stiu ca am contract cu CFR pana inca 2 ani. As vrea sa joc in Champions League. Eu cel mai mult vreau sa raman la CFR si sa luam campionatul. Dar daca bugetul este mai mic de la anul...", a spus Felgueiras dupa victoria cu Dinamo cu 3-0.

Modifică setările cookies