Singurul om care a SFIDAT dictatura la Steaua! Cum a fost salvata normalitatea de condamnarile la inchisoare

Singurul om care a SFIDAT dictatura la Steaua! Cum a fost salvata normalitatea de condamnarile la inchisoare

Dupa ani de zile in care Steaua a investit milioane pentru performanta, rezultatele au aparut in acelasi moment cu rabdarea si continuitatea. 

Nu o strategie noua au adus la Steaua ceea ce in fotbalul din Vest este considerat normal, ci o situatie mai degraba extrema. Doua titluri consecutive, o Supercupa si sansa unui event in 2014 reprezinta pentru Steaua rezultatele unei consecvente alimentate de condamnarile din fotbal.

Statistica arata ca Reghecampf, ajuns la 100 de meciuri la Steaua, este in acest moment cel mai longeviv antrenor din era Becali in Ghencea, rezistand pana in aceasta clipa 721 de zile la Steaua, conform unor cifre. Culmea, aceasta continuitate a aparut in cele mai grele clipe ale patronului, aflat in inchisoare, departe de echipa si departe de interventiile brutale asupra echipei din trecut.

Cifrele arata ca din cele 100 de meciuri ale lui Reghe la Steaua, numai 11 s-au incheiat fara gol marcat, 63 de partide au fost castigate, 25 egaluri, iar 12 infrangeri. Probabil cea mai savurata statistica de catre stelisti este cea in raport cu meciurile impotriva lui Dinamo, unde Reghe a reusit 4 victorii si doua egaluri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură continuă şi la începutul lunii august. Cod galben şi cod portocaliu până duminică seară
BRAT
Modifică setările cookies