Steaua Astra Giurgiu Dinu Gheorghe Gica Hagi Viitorul Constanta Liga 1

Steaua isi poate pierde DIAMANTELE din vara: "Vom discuta si cu Hagi!" Primul asalt dupa transferurile de TITLU

Din vara, Steaua se pregatea sa puna mana pe cateva dintre super diamantele Ligii I. Acum, proiectul e in pericol. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Mai 2014, 11:43
Data actualizarii: Marti 13 Mai 2014, 11:50

Astra anunta ca este interesata de cei mai talentati jucatori de la Viitorul Constanta. Gavra si Tanase, aproape transferati la Steaua din vara, ar putea fi deturnati catre Giurgiu la finalul acestui sezon. Astra ii mai vrea si pe Mitre si Baluta de la Viitorul Constanta.
 

"VOM DISCUTA SI CU GICA"


"Sunt multi jucatori la Viitorul foarte talentati. Probabil si preturile sunt pe masura. Viitorul are 4-5 jucatori de mare, mare calitate. Nu vreau sa ii nominalizez, vom discuta si cu Gica."

"Vorbim mereu cu Hagi, dar nu vorbim despre acest subiect deocamdata. Cred ca ne auzim saptamanal. Tanase e alt tip de jucator fata de Ionita. E linia I. Ataca poarta direct, mai inalt. Tanase a fost in primavara asta una dintre marile surprize, daca ne gandim la jucatori sub 20 de ani.", a declarat Dinu Gheorghe la Sport.ro
 

UN JUCATOR DE LA RAPID, LA ASTRA?

Dinu Gheorghe a vorbit si de interesul pentru Martin de la Rapid: "Martin de la Rapid? Eu l-am adus in 2005-2006 de la Luceafarul. E un jucator bun, ii trebuie continuitate. Are nevoie de un tur sau un retur la nivel inalt si poate fi util la o echipa din prima parte a clasamentului. Are o buna stiinta a jocului, si un fizic bun. Are viteza, marcheaza. Ii trebuie continuitate, sa joace un sezon intreg.", a declarat acesta la Sport.ro.

Modifică setările cookies