Tănase și momentul care i-a dat emoții lui Mihai Stoica: „Mă gândeam că face asta, o luam să citesc mai bine panotajul!”

FCSB a câștigat fără probleme cu CS Mioveni, 3-0. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 15:58
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 16:04

În ciuda problemelor de lot și a faptului că au avut disponibili doar 13 jucători de câmp, roș-albaștrii au reușit să câștige meciul cu CS Mioveni. Golurile au fost înscrise de Florin Tănase, Andrei Dumiter și Claudiu Keșeru. 

Meciul de la Buzău a reprezentat și revenirea căpitanului vicecampioanei României, care a deschis scorul din penalty. Inițial, Tănase le-a dat emoții oficialilor FCSB-ului, mai ales datorită stilului prin care alege să execute loviturile de pedeapsă. 

Mihai Stoica a recunoscut că a avut emoții la momentul execuției, temându-se că jucătorul va face din nou prea mulți pași, așa cum obișnuia, și va rata. Cu toate astea, managerul general s-a arătat încântat de faptul că fotbalistul a reușit într-un final să transforme penalty-ul și să își ducă echipa în avantaj. 

„Atunci am fost disperat!”

„Când a făcut un pas și s-a oprit la penalty, mă gândeam că îl mai face și pe al doilea și atunci, o luam așa spre: 'Buzău, oraș deschis sportului', să citesc mai bine panotajul, din fericire, și-a adus aminte și a schimbat. Nu i-am spus să nu mai bată așa, atunci eram disperat că am pierdut două puncte, dar uite, Botoșani, până la urmă...

Chiar, vorbeam de Voluntari, dar uitați Botoșani, prima etapă am făcut 0-0 și eram super nemulțumiți și după aia nu i-a mai oprit nimeni, în fine. A bătut serios, nu că nu a bătut serios și atunci, dar nu a ales ce trebuia. Cum a ales atunci și Coman la echipa națională U21, cu Danemarca”, a spus Mihai Stoica la finalul meciului. 

„Avem probleme inimaginabile!” 

Totodată, oficialul FCSB-ului a punctat că dorința sa cea mai mare este ca jucătorii accidentați să își revină rapid, dezvăluind modul în care Ovidiu Popescu, unul dintre fotbaliștii importanți ai echipei, s-a rupt la antrenamente. 

„Eu vreau să ne recâștigăm jucătorii, mai ales pe cei mai importanți. Avem probleme inimaginabile. La ultima fază de la antrenament să se accidenteze o forță a naturii, Ovidiu Popescu, care poate juca pe atâtea poziții, de care aveam mare nevoie, și o accidentare gravă...doar nouă ni se poate întâmpla așa ceva, dar va ieși soarele și pe strada noastră”, a adăugat managerul general al roș-albaștrilor. 

Modifică setările cookies