Talnar asteapta o surpriza din partea lui Borcea: Torje la Dinamo!

"ASTAZI VINE GOLGETERUL ESTONIEI, VLADISLAV GUSSEV"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Ianuarie 2008, 17:56
Data actualizarii: Luni 14 Ianuarie 2008, 17:56

 Talnar spune ca asteapta ca presedintele executiv Cristi Borcea sa-i fac surprize in ceea ce priveste achizitionarea unor jucatori de care are nevoie, admitand ca Dinamo se afla in tratative pentru aducerea lui Gabriel Torje de la Poli Stiinta Timisoara.

"Nu se stie, surprizele pot aparea mai tarziu. Am inteles de la domnul Borcea ca exista o discutie si cu Torje. Astazi vine si golgheterul campionatului Estoniei, Vladislav Gussev. Il vom vedea in pregatiri la Dinamo II si va merge in turneu cu noi in Cipru. Speram ca domnul Borcea sa mai faca una sau doua surprize pentru turneul din Cipru.


"Am avea nevoie pentru ca lotul este destul de bun la ora actuala, dar avem doua "gauri" pe partea dreapta, pe care speram sa le astupam. S-ar putea sa dam si noi niste jucatori dupa turneul din Cipru. Nu se pune problema sa luam jucatori pe care Steaua, Rapid sau alte cluburi ii dau afara. Noi vom lua jucatori doar pe posturile pe care avem nevoie si clar acum suntem deficitari pe partea dreapta", a mai spus tehnicianul dinamovist.

Atacantul estonian Vladislav Gussev, are 1,97 metri, 86 de kg si este legitimat la FC TVMK Tallin. Gussev este golgeterul campionatului estonian si are la activ doua convocari la echipa nationala.

 

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies