"O bătaie de joc" / "O terfelire a monedei europene!". Cornel Dinu, fără milă cu jucătorii de la Dinamo 

Cornel Dinu baraj liga 1 Cornel Dinu - Dinamo torje U Cluj - Dinamo Fotbal intern Cum a reacționat Cornel Dinu când a auzit ce salariu are administratorul judiciar al lui Dinamo: ”Vine de patru, cinci ori pe lună”
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Mai 2022, 11:46
Data actualizarii: Duminica 22 Mai 2022, 12:09

U Cluj - Dinamo 2-0, în prima manșă a barajului de promovare/menținere în Liga 1. Returul e programat pe 29 mai. 

Universitatea Cluj a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Cluj Arena, în prima manşă a barajului pentru Liga 1.

Condusă de Dusan Uhrin, înlocuitorul lui Flavius Stoican, Dinamo a evoluat slab în prima repriză, însă a avut două bare în actul secund. Aflată în superioritate numerică în urma eliminării lui Ely Fernandes, gruparea din Ștefan cel Mare nu a reușit să se apere ermetic, iar Boiciuc a dublat avantajul. 

  • Cum a reacționat Cornel Dinu când a auzit ce salariu are administratorul judiciar al lui Dinamo: ”Vine de patru, cinci ori pe lună”

Cornel Dinu: "Și Gabi Torje e din această categorie"

Deși a avut în teren jucători cu experiență precum Gabi Torje, Cosmin Matei sau Alexandru Răuță, Dinamo n-a gestionat cu luciditate situația de om în plus. Fost mare jucător și antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu i-a criticat vehement pe roș-albi și a evidențiat faptul că salariile - consistente - nu sunt compatibile cu randamentul fotbaliștilor. 

"Eu nu mă mai aştept de mult de la nişte nume aduse la Dinamo, nu vreau să le dau numele, dar e şi Gabi Torje din această categorie. E inadmisibil ca un jucător de genul lui şi aş spune că edificator pentru Dinamo la ce nivel s-a ajuns.

E şutul din minutul 94+4 al lui Filip. Sunt jucători plătiţi cu 7.000-8.000 de euro, e pur şi simplu o bătaie de joc nu numai felul în care ar trebui apreciat randamentul acestor jucători, este o terfelire a monedei europene la care am ajuns şi noi, din păcate. E o blasfemie la adresa fotbalului, pentru că la ce au dovedit chiar şi înainte de a pleca şi a se reîntoarce la Dinamo...

Aceşti jucători ar trebui să plătească ei ca să îmbrace culorile, dacă s-ar mai întoarce", a declarat Cornel Dinu, la Orange Sport. 

Dinamo a avut două bare, prin Cosmin Matei (47) şi Christian Irobiso (80), dar ocazii bune au irosit şi Baltahzar Pierret (29), Gabriel Torje (45+3) şi Vlăduţ Morar (76). Manşa secundă se va juca la Bucureşti, pe 29 mai. În celălalt baraj pentru Liga I, formaţia de ligă secundă Concordia Chiajna a învins-o pe Chindia Târgovişte cu 2-1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!