torje Dinamo Liga 2 Farul Constanta Gabriel Torje Gica Hagi Liga 1

Torje a uitat complet de Dinamo? Promisiunea neașteptată a fotbalistului pentru Gică Hagi

Gabi Torje a dezvăluit promisiunea pe care i-a făcut-o lui Gheorghe Hagi.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 21:12
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 21:23

Torje a decis să părăsească Dinamo, în urma retrogradării formației din Ștefan cel Mare în eșalonul secund. Fotbalistul, cotat în prezent la 350.000 euro, conform site-urilor de specialitate, i-a făcut o promisiune inedită lui Hagi înainte de a semna cu Farul Constanța.

„Când am semnat aici, i-am făcut o promisiune domnului Gheorghe Hagi, că nu voi vorbi despre ce am făcut în trecut”, au fost cuvintele lui Torje, după amicalul cu CS Mioveni, care n-a vrut să discute de situația de la Dinamo, potrivit Digi Sport.

Hagi are toată încrederea în Torje

Gabi Torje a revenit în Liga 1 după jumătate de sezon la Bandirmasport. La Dinamo, mijlocașul a bifat 26 de apariții în stagiunae trecută, înscriind șase goluri.

Gică Hagi și-a exprimat prin cuvinte încrederea pe care o are față de fostul dinamovist. 

„El va redeveni cine era înainte. Ăsta e scopul nostru, să-l facem să se simtă bine pe teren. Așteptăm randament, ca de la fiecare jucător, e un jucător experimentat, îl cunosc bine”, a spus Hagi în urma amicalului cu Mioveni, conform sursei anterior menționate.

Farul în această perioadă de mercato

Farul a mutat excelent în această perioadă de mercato. Trupa lui Gică Hagi a adus nu mai puțin de 11 jucători, printre care se numără Romario Benzar, Torje și Dragoș Nedelcu. Ultima achiziție pentru gruparea de la nivelul mării a fost David Kiki, venit liber de contract din Bulgaria.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies