TADE S-A TREZIT :) Cuvintele cu care atacantul isi lua ADIO de la Steaua in iarna. Ce mesaj ii dadea Becali si reactia lui Reghe

TADE S-A TREZIT :) Cuvintele cu care atacantul isi lua ADIO de la Steaua in iarna. Ce mesaj ii dadea Becali si reactia lui Reghe

"Ma duc sa dorm", acestea au fost ultimele cuvinte ale lui Tade, dupa ce a aflat ca va ramane acasa in cantonamentul din aceasta iarna. Acum Tade s-a trezit, Becali tocmai l-a anuntat ca revine la echipa.

Dupa infrangerea soc cu Voluntari, Becali a decis sa-l readuca la echipa pe Gregory Tade, atacantul adus in vara anului trecut de la CFR Cluj. Patronul Stelei incearca printr-o mutare aproape disperata sa aduca un plus in atacul Stelei, dupa ce Marica nu a reusit sa inscrie in primele doua meciuri oficiale.

Ce spunea Becali in momentul in care decidea sa dea afara 4 jucatori din lot: "I-am transmis lui Reghe ca am patru jucatori pe care nu vreau sa-i mai vad la echipa. Pe Tahar, Tade, Alcenat si Giulherme nu vreau sa-i vad in cantonament cu echipa. Le dam bani, se antreneaza, ii respectam, dar nu vreau sa-i mai vad. La Steaua se face selectie naturala. Iei cei mai buni fotbalisti din Romania si daca nu joaca bine, pleaca."

Reghecampf a reactionat in acel moment in ton cu patronul. A decis ca Tade si ceilalti fotbalisti pe care nu va mai conta sa se antreneze separat: "Tade, Tahar, Breeveld si Alcenat nu vor face deplasarea cu noi in cantonament. Nu ma mai bazez pe ei. Sunt jucatori care trebuie sa isi gaseasca echipe, se vor antrena in continuare la echipa noastra, dar noi speram ca in cel mai scurt timp sa se rezolve si situatia lor"

Tade a aflat vestea in clipa in care a revenit in tara din mini-vacanta de iarna. Pe aeroport, atacantul francez declara: "Nu e decizia mea sa raman acasa. Daca nu vor sa ma ia, asta este. Eu mi-as dori sa raman la Steaua. Nu stiu nimic. Abia am revenit de acasa. Ma duc sa dorm si apoi voi discuta si cu cei din club. Eu am venit la Steaua sa iau campionatul si sa joc in Champions League"

Acum Tade a primit o a doua sansa la Steaua. Daca Alcenat a fost trimis Voluntari, Tahar a plecat la Boavista, Guilherme inca isi cauta echipa, in timp ce Breeveld inca se antreneaza singur, Tade va reveni imediat la prima echipa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies