"Transfer" de ULTIMA ORA la Steaua! Becali a ORDONAT revenirea lui Tade in lotul lui Reghe: "Cu Voluntari, 80% accident, 20% lipsa de valoare"

"Transfer" de ULTIMA ORA la Steaua! Becali a ORDONAT revenirea lui Tade in lotul lui Reghe: "Cu Voluntari, 80% accident, 20% lipsa de valoare"

"Cu Voluntari e 80% accident si 20% lipsa de valoare", tuna Becali dupa infrangerea cu Voluntari din Stefan cel Mare. 

Steaua a pierdut cu Voluntari si a ramas la 7 puncte in spatele Astrei, cu o etapa inainte de play-off. Reghe a declarat ca a fost un accident, insa Becali acuza jocul echipei si ineficienta din atac, astfel ca a ordonat reprimirea lui Tade in lot. 

Atacantul trimis sa se antreneze prin parcuri a ramas la Steaua deoarece nu are drept de transfer in aceasta iarna pentru ca a jucat si pentru CFR la inceputul sezonului. Acum Becali a decis sa apeleze la Tade, dupa ce renuntase la el in favoarea lui Marica. Fostul atacant al nationalei n-a marcat in cele doua meciuri de pana acum, spre dezamagirea stelistilor, care isi puneau sperante mari in el. 

"Cu Voluntari e 80% accident si 20% lipsa de valoare. Am dat ordin sa se intoarca Tade, daca  te bate Voluntari trebuie sa faci ceva, nu e normal. 

Nu sunt atat de suparat de meci, cat sunt suparat de problema cu MaPN. Nu cumpar niciun brand, nicio licenta, nu imi trebuie nimic", a declarat azi Becali. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista măsurilor luate din 15 mai. Evenimentele private, interzise. Piscinele și cluburile, încă închise
BRAT
Modifică setările cookies