FC Botosani Liga 1

EXCLUSIV "Sunt trei luni în care te chinui!" Mărturisirea lui Eduard Pap, portarul lui FC Botoșani

FC Botoșani este una dintre cele mai constante echipe din prima ligă.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 03 August 2022, 16:48
Data actualizarii: Miercuri 03 August 2022, 16:44

Moldovenii s-au luptat pentru calificarea în playoff în fiecare din ultimele cinci sezoane, reușind să se califice de două ori în primele șase echipe. 

Deși de fiecare dată echipa începe bine campionatul, perioada de iarnă reprezintă un adevărat dezastr, infrastructura sportivă din nordul Moldovei fiind nepregătită pentru sezonul rece.

Astfel, iarna, în afara cantonamentului, jucătorii se antrenează fir în balon, fie pe teren sintetic, având astfel un dezavantaj în fața adversarilor u condiții de antrenament mai bune.

Mărturisirea lui Eduard Pap

Eduard Pap, portarul titular al FC Botoșani, crede că echipa ar fi avut un plus de valoare dacă ar avut niște terenuri de antrenament pregătite pentru sezonul rece, astfel încât antrenamentele să se desfășoare la cel mai înalt nivel.

Într-adevăr, ca și condițiii de pregătire suferim la capitolul terenurilor de antrenament. Pe timpul iernii este destul de greu, avem noroc că avem un teren sintetic la Stăuceni, dar și acolo e destul de greu în timpul ierni. 

Din decembrie până în martie este foarte dificil. cred că pe partea asta se pierde foarte mult. Dar și așa cum este, eu cred că s-au făcut performanțe destul de bune.

Nu putem spune că dacă aveam alte terenuri, fceam ceva sau altceva, dar probabi aveam un plus, perioada de iarnă e dezastruoasă, iar în fiecare an, asta se vede și în rezultate. Sunt trei luni în care te chinui”, a spus Eduard Pap, în exclusivitate pentru sport.ro.

Eduard Pap este un fotbalist crescut de Poli Timișoara, echipă pentru care a jucat în 25 de partide. Ulterior, a trecut pe la Luceafărul Oradea, strângând 16 meciuri, și ASA Târgu Mureș, pentru care a evoluat de 17 ori, înaite să ajungă la FC Botoșani.

Pentru moldoveni, acesta bifează cel de-al șaselea sezon consecutiv, care ar putea fi ultimul, deoarece acesta intră în ultimul an de contract.

  • 121 de meciuri, dintre care 38 fără gol primit, a strâns acesta pentru ecipa din orașul nordic.
Modifică setările cookies