Liga 1

"Mi se pare o prostie". Prima reacție a lui Reghecampf după ce jucătorul său a rămas fără doi dinți

Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, în meciul din etapa a șasea din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 August 2021, 21:38
Data actualizarii: Sambata 21 August 2021, 21:46

Victoria obținută de echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a fost umbrită de un incident care s-a petrecut în ultimele minute ale meciului. 

Diogo Izata l-a lovit cu cotul în față pe Alexandru Mateiu, cauzându-i acestuia un traumatism puternic, în urma căruia s-a umplut de sânge și i-au fost rupți doi dinți. A fost nevoie de intervenția medicilor pentru a-l stabilizat pe jucătorul craiovenilor. 

Inițial, arbitrul Iulian Dima i-a arătat cartonașul galben lui Izata, însă apoi a revenit asupra deciziei, dându-i direct roșu.

"Nu vreau să discut despre lucrul ăsta. Nu cred că un jucător vrea să dea intenționat cu cotul. Mi se pare o prostie din partea unui jucător să pună în pericol alți colegi, fie ei și adversari. Suntem în 2021, s-au schimbat multe lucruri, sunt 20 și ceva de camere, totul se vede. Trebuie puțin fair-play la duelurile astea.", a declarat Laurențiu Reghecampf la finalul meciului, la DigiSport. 

Reacție categorică a lui Ion Crăciunescu 
 

"Urmează Comisiile acum. Când ai așa ceva și nenorocești niște oameni, dați-le, fraților, 3 luni, 5 luni de suspendare pentru așa ceva! Fotbalul nu e cu cotul în gură. Nu suntem nici la box!", a fost reacția dură a lui Ion Crăciunescu, la "Fotbal Club" de la DigiSport.

"Nu poți să nu dai roșu când vezi așa ceva, gura plină de tifon, plin de sânge și tu nu îi dai roșu", a adăugat acesta.

Colegul de echipă a lui Mateiu, Vladimir Screciu, a declarat imediat după meci că Mateiu a fost lovit puternic: "Din câte am văzut, are doi dinți rupți". 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies