Liga 1

„Ce vreți să declare un antrenor? Noi nu am reușit să legăm două victorii!” Reghecampf pune presiune pe elevii săi

Laurențiu Reghecampf a vorbit înainte de întâlnirea cu Gaz Metan Meidiaș, de sâmbătă, de la 18:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 August 2021, 14:59
Data actualizarii: Vineri 20 August 2021, 15:18

În cele patru meciuri în calitate de antrenor al Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf a înregistat un rezultat de egalitate, cu KF Laci, 0-0, două înfrângeri, 1-2 cu Botoșani și 0-1 cu UTA Arad, și o victorie, 3-0 cu FC Voluntari, iar acest lucru se reflectă și în clasament. 

După primele cinci etape, clubul din Bănie ocupă poziția a noua, cu 6 puncte, și este departe de titlul pe care și-l dorește Mihai Rotaru. Astfel, Reghecampf trage un semnal de alarmă și anunță că Universitatea Craiova trebuie să câștige meciul cu Gaz Metan Mediaș, de sâmbătă, LIVE TEXT de la 18:30 pe www.sport.ro

  • „Noi nu am reușit să legăm două victorii”. Laurențiu Reghecampf, discurs sincer înainte de meciul cu Mediaș

Reghecampf: „Când îți dorești să devii campion, trebuie să treci peste momentele de stres”
 

Clar trebuie să câștigăm meciul de mâine. Acesta va fi obiectivul nostru de la partidă la partidă. Băieții arată din ce în ce mai bine. Păcat că nu au reușit un rezultat pozitiv la meciul de la Arad, după ce s-a întâmplat cred că meritam un rezultat de egalitate, dar bâieții sunt pregătiți. A revenit și Kolic. 

Voi fi întotdeauna deranjat în momentul când pierdem. Știu exact nivelul lor, nivelul pe care noi îl antrenăm. Fiecare în parte trebuie să facem mai mult pentru a ne îndeplini obiectivele. Presiunea este la fiecare partidă, va fi la fiecare partidă. Când îți dorești să devii campion trebuie să treci peste aceste momente de stres”, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferința de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan Mediaș.

Mihai Teja a declarat la rându-i că vine pe „Ion Oblemenco” pentru a obține cele trei puncte, iar antrenorul Universității Craiova susține că până când echipa sa nu va deveni o forță, toate cluburile vor dori să se impună în Bănie.  

„Ce vreți să declare un antrenor?”
 

„Ce vreți să declare un antrenor? Noi nu am reușit să legăm două victorii, să sufocăm adversarul, unde antrenorul echipei adverse să recunoască dominarea noastră. Toate echipele care vor veni în Craiova vor vrea să câștige”, a precizat Reghecampf.

Articole pe subiect
CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies