Strainul care l-a impresionat pe Hagi dupa doar 350 de minute in Liga I: "A venit modest, dar se vede cine e! Simte golul"

Strainul care l-a impresionat pe Hagi dupa doar 350 de minute in Liga I: "A venit modest, dar se vede cine e! Simte golul"

Marti, 18 aprilie, la ProTV: Real Madrid - Bayern Munchen, returul sferturilor de finala ale UCL Rezumatele meciurilor se vad in fiecare seara de UCL la Sport.ro, de la 23:50

Gica Hagi se pregateste sa o intalneasca pe Dinamo chiar in ziua de Paste. In urmarirea Stelei, antrenorul Viitorului spera la o victorie, pentru a pastra in continuare aprinsa lupta la titlu.

Hagi e sigur: "Dinamo e o echipa puternica". "Regele" a vorbit inaintea partidei de duminica si despre noua arma a lui Dinamo, brazilianul Rivaldinho. Acesta spune ca a fost impresionat de primele minute ale atacantului in Romania.

Un antrenor care lauda mai rar fotbalistii straini, preferand sa promoveze cat mai multi romani, Hagi spune ca a ramas placut impresionat de atitudinea modesta a lui Rivaldinho.

"Imi place ca a venit modest in Romania si creste de la meci la meci. Daca e samanta de la tatal sau...se vede. Vede golul, il simte, arata lucruri frumoase", a spus Hagi in cadrul une conferinte de presa.

339 de minute a bifat Rivaldinho pentru Dinamo pana acum, marcand doua goluri si oferind un assist.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista măsurilor luate din 15 mai. Evenimentele private, interzise. Piscinele și cluburile, încă închise
BRAT
Modifică setările cookies