Flavius Stoican sahtior Superliga Flavius Stoican

Stoican, îngrijorat pentru prietenul său din Ucraina: ”Nu a mai răspuns la telefon. Dacă vezi asta, ia-ți familia și vino aici!”

Flavius Stoican (45 de ani) este îngrijorat de situația din Ucraina. La conferința de presă premergătoare jocului dintre Rapid și Dinamo, antrenorul ”câinilor” a vorbit și despre războiul declanșat de ruși.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2022, 17:36
Data actualizarii: Vineri 25 Februarie 2022, 17:40

Stoican a făcut un apel public către unul dintre prietenii săi ucraineni, pe numele său Boris. Antrenorul dinamovist nu a mai reușit să ia legătura cu acesta și i-a transmis, public, că-l așteaptă în România.

Flavius Stoican, mesaj pentru prietenul său din Ucraina

„Mai țineam legătura, dar dintr-o dată nu a mai răspuns la telefon sau nu l-o mai avea. Oricum, dacă vede cumva în media sau este tradus textul, vreau să știe că-l aștept oricând în România, la București, la Severin, unde vrea. Boris, ia-ți soția, copilul, veniți în România sau dă-mi de veste, te ajut oricum! Vii cu familia, stați la mine acasă, cât trece nebunia asta, nu e nicio problemă.

  • Flavius Stoican

Mă doare sufletul când văd Ucraina în flăcări. Am mâncat o pâine acolo, cu oamenii de acolo, care sunt sufletiști. E doar nebunia ăluia, nici măcar a rușilor! Eu nu pricep cum îl lasă sufletul pe Putin să știe că apasă pe un buton și mor sute și mii de oameni”, a declarat Stoican.

Flavius Stoican a jucat timp de trei ani și jumătate pentru Șahtior, la Donețk, unul dintre primele orașe bombardate de ruși. În 2007, Stoican a plecat la Metalist Harkov.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!