steliano filip Dinamo Flavius Stoican Iuliu Muresan Mircea Rednic Superliga

Stoican, amenințat dupa meciul cu CFR Cluj! Steliano Filip ar fi mărul discordiei dintre ultrași și antrenor

Antrenorul lui Dinamo vrea să-și dea demisia, după ce ar fi primit mesaje de amenințare, în urma înfrângerii la scor în fața lui CFR Cluj (1-4). 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Martie 2022, 16:02
Data actualizarii: Marti 08 Martie 2022, 16:19

Surse Sport.ro au precizat că Flavius Stoican ar vrea să demisioneze, după ce ar fi primit mai multe mesaje de amenințare, în urma înfrângerii cu CFR Cluj. 

Dinamo a pierdut cu CFR Cluj, după eliminarea lui Filip

"Câinii" au pierdut în Gruia, scor 1-4, după ce au condus prin golul lui Aloe (4) și au intrat la pauză la egalitate, 1-1, după reușita lui Deac (39), scos din ofside de poziționarea deficitară a lui Filip, A. Radu și Ehmann. 

În repriza secundă, clujenii au închis tabela prin hattrick-ul lui Debeljuh (51, 58, 76), dar meciul nu a mai avut istoric, fiind dominat clar de gazde, după eliminarea lui Steliano Filip, în prelungirile primei reprize, după două cartonașe galbene luate în decurs de șapte minute, ultimul pentru un cot în figură aplicat lui Bordeianu, într-un duel fără miză departe de poarta lui Eșanu. 

Filip, în conflict deschis cu Rednic 

O parte a ultrașilor le-ar reproșa antrenorului Flavius Stoican, administratorului special Iuliu Mureșan și administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu că poartă vina pentru înfrângere, din cauză că nu au fost de acord să îi rezilieze contractul lui Steliano Filip. 

Acesta a început bine sezonul, fiind folosit de Dario Bonetti ca mijlocaș sau extremă stânga, dar a avut o scădere drastică de formă, după venirea lui Mircea Rednic, care l-a folosit mai mult fundaș stânga. "Puriul" i-a exclus din lot pe Filip și pe Cosmin Matei, cerând conducerii să scape de cei doi jucători. 

După demiterea lui Rednic, Filip a fost reprimit în lot

Cei doi ar fi condus o revoltă în vestiar, făcând parte dintr-un grup de fotbaliști cu experiență care ar fi dorit demiterea lui Rednic, înainte să fie puși pe liber de antrenor, în pauza de iarnă. 

Ulterior, deși Rednic avea sprijinul galeriei în demersul său, a fost demis și înlocuit cu Stoican, care i-a reprimit în lot pe cei doi fotbaliști, în ciuda faptului că Filip ceruse vehement să plece liber de contract la Ujpest, în Ungaria, și făcuse mai multe declarații belicoase în privința presiunii la care era supus de ultrași. 

Filip, revenire pe teren și greșeală gravă cu CFR Cluj

Fotbalistul a fost întors din drum de Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu, care nu au acceptat ca Filip să plece gratis, deși fotbalistul se afla în război deschis cu ultrașii lui Dinamo, care i-au reproșat lipsa de atașament față de clubul ce i-a oferit șansa să joace la nivel înalt, dar și influența nefastă pe care ar avea-o asupra unor jucători mai tineri. 

În jurul evoluției slabe și a eliminării din meciul cu CFR Cluj, suporterii au început să țeasă diverse teorii ale conspirației, iar Stoican a căzut la mijloc. Fanii îi reproșează acestuia iertarea și folosirea lui Filip, în înfrângerile cu Sepsi și CFR Cluj, deși pentru meciul din Gruia a fost privat de serviciile a zece jucători de bază, iar opt din cele nouă rezerve de pe bancă erau fotbaliști U21. 

Foto - @cfr1907

Modifică setările cookies