VIDEO EXCLUSIV Mutarea care i-ar putea costa scump pe dinamoviști! Dănuț Lupu consideră demiterea lui Stoican o greșeală strategică

Flavius Stoican ar fi părăsit-o pe Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Martie 2022, 13:19
Data actualizarii: Marti 08 Martie 2022, 13:36

Dănuț Lupu, fost mare dinamovist, este de părere demiterea lui Stoican a fost o greșeală strategică, ce ar putea să-i coste rămânerea în Liga 1 pe „câini”.

„Eu îmi doresc ca noul antrenorul, Dusan sau cine va veni, să salveze această echipă. Niciodată nu a venit un antrenor, Dusan a avut atâta timp anul trecut, credeți că Dinamo, în situația în care e acum, poate să se salveze? Oricum barajul îl joacă. Uitați-vă câte puncte sunt diferență (n.r. 8 puncte față de FCU Craiova, prima echipă de deasurpra locurilor de baraj). Despre ce vorbim?

Aduci un antrenor, ce declarații a avut, eu salvez Dinamo, eu dreg, și îl dai afară. Vine Dusan, dacă nu va salva echipa, ce se va întâmpla? Cineva trebuie să răspundă pentru toate deciziile care s-au luat. Nu puteau să-l dea afară, avea contract, puteau să-l bată, ce putea să facă? Să vină să spună: 'M-au convins ăștia să plec'”, a spus Dănuț Lupu pentru PRO X, în emisinea „Ora exactă în sport”.

Flavius Stoican a semnat cu Dinamo în decembrie 2021 și a rezistat doar opt meciuri pe banca „roș-albilor”, reușind să obțină în medie 0.63 puncte pe meci.

Modifică setările cookies