VIDEO EXCLUSIV Dănuț Lupu, reacție dură la Ora Exactă în Sport. "Înseamnă că Stoican nu iubește Dinamo!"

La Dinamo totul e posibil, asta s-a confirmat și marți dimineața. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Martie 2022, 13:14
Data actualizarii: Marti 08 Martie 2022, 13:52

Iuliu Mureșan l-a înlocuit pe Mircea Rednic, în iarnă, cu Flavius Stoican, și se părea că fostul fundaș dreapta de la Șahtior va continua și în play-out. Dinamo a obținut cinci puncte cu Stoican pe bancă, nu a strălucit, însă cei din conducere tot avansau ideea de continuitate.

Azi însă, înainte prânz, Flavius Stoican a plecat de la Dinamo, dar clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare nu a comunicat încă nimic oficial. Fost mare mijlocaș al roș-albilor, Dănuț Lupu a oferit o versiunea interesantă despre modul în care ar fi decurs lucrurile. 

"A plecat că a vrut el să plece sau a plecat că a fost da afară. Nu putea să plece, avea contract, au trebuit să îl convingă. Aici sunt niște probleme mai complicate, înseamnă că Stoican nu iubește Dinamo dacă a acceptat să ia niște bani ca să plece. 

Înseamnă că, fără să se spuere pe mine, domnul Mureșan și colegul meu Răducioiu au fost și ei de acord", a declarat Dănuț Lupu, marți la Ora Exactă în Sport, emisiune moderată de Mihai Mironică.

Cele mai mari șanse de a-l înlocui pe Flavius Stoican le are cehul Dusan Uhrin.

Greu pentru Dinamo să evite barajul de menținere în Liga 1

Aflată în prezent pe locul 14, Dinamo trebuie să recupereze cel puțin 8 puncte față de FCU Craiova, locul 12, primul de deasupra locurilor de baraj, dacă vrea să se salveze direct.

În caz contrar, echipa va trebui să treacă printr-un baraj pentru a continua în Liga 1, având în vedere că Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș au probleme financiare uriașe și sunt aproape sigur retrogradate.

Clasamentul din play-out

7. (playoff Conference League) FC Botoșani - 23 de puncte

8. (playoff Conference League) UTA Arad - 20 de puncte

9. Rapid - 20 de puncte

10. Sepsi - 20 de puncte (rotunjire*)

11. Chindia - 18 puncte (rotunjire*)

12. U Craiova 1948 - 17 puncte (rotunjire*)

13. (baraj) CS Mioveni - 15 puncte (rotunjire*)

14. (baraj)  Dinamo - 9 puncte (rotunjire*)

Lupu, reactie dura la Ora Exacta in Sport

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies