"Stiam ca ii batem cum am vazut echipa lor de start!" Cum comenteaza Becali acuzatiile de BLAT la Astra - FCSB. VIDEO

Gigi Becali spune ca nu exista jocuri de culise in Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Martie 2019, 12:15
Data actualizarii: Marti 19 Martie 2019, 12:34

Becali spune ca FCSB nu poate fi depasita de Craiova, insa CFR e mai puternica si anul acesta. Cat despre jocuri de culise, Becali spune ca nu exista, insa il suspecteaza pe asistentul de la meciul cu Astra.

"De culise nu ai nevoie, nu mai exista culise. Dar totusi mi-am pus intrebari la semnalizarea arbitrului de tusa, la Fesnic mi-am pus intrebari, am avut 11 metri, nu conteaza trecem peste ele. Dar cand i-a dat galben lui Junior Morais, imi pun intrebarea: nu se actioneaza acum cu arbitrul de margine. Fesnic era un arbitru in care aveam incredere, dar a dat galben si nu stiu ce se intampla cu el. Morais a luat galben aiurea, apoi a fost impins in careu, 11 metri nu s-a dat. Tanase lovit in cap, nu s-a dat 11 metri.

Cand am vazut echipa Astrei mi-am dat seama ca o sa castigam meciul. Nu sunt slabi, dar n-ati vazut ca n-au facut marcaj? Si noi daca nu eram in situatia in care eram ziceam ca e blat. 2-3 jucatori au fost blat, asa ziceam. Asa s-ar fi zis cu Viitorul. Ca s-a facut blat ca sa-l lase pe Ianis ca voda prin loboda pe teren.

Nu m-au deranjat discutiile, voi trebuie sa va faceti meseria, chiar daca eu un zvon, presa trebuie sa gaseasca un subiect. Dar sa fiti convinsi ca nu a fost nimic acolo", a spus Becali la PROX.

FCSB e mai puternica decat Craiova si va termina pe locul 2, crede Gigi Becali.


"Locul 3 nu avem cum, Craiova nu are cum sa ne depaseasca. Nu e mai puternica decat noi. CFR e mai puternica, dar Craiova nu e. Cand vorbesc de putere nu ma refer la valoare, e altceva. Noi avem valoare, nu avem putere, forta. Sunt jucatori tineri, fara experienta, nu au jucat prea mult impreuna, nu au barbatia aia. Sa intre si sa castigam. Cu Viitorul daca ai barbatie nu ai voie sa pierzi. Bara, altul gol, cinci bare, sase goluri. Trebuie sa castigi fiecare meci daca vrei sa fii campioana".

Modifică setările cookies