Astra 0-2 FCSB | "Sa va zic cum a fost cu Gnohere! Am vorbit cu Teja!" Becali, raspuns in miezul noptii!!! L-a bagat PATRONUL pe Gnohere in echipa de start?

Astra 0-2 FCSB | "Sa va zic cum a fost cu Gnohere! Am vorbit cu Teja!" Becali, raspuns in miezul noptii!!! L-a bagat PATRONUL pe Gnohere in echipa de start?

Becali spune ca l-a sunat pe Teja imediat dupa ce l-a auzit la conferinta de presa dinaintea partidei cu Astra.

Patronul FCSB a discutat toata saptamana cu Teja, care i-a transmis ca pregateste meciul cu Bizonul titular.

"Sa va zic de Teja cu Gnohere. El s-a referit la meciul cu Viitorul cand a spus cu Hora. Am vorbit acum 4-5 zile cu Mihai, mi-a zis ca si-a revenit total Gnohere, 100%, ca e foarte bine la antrenamente. Va dau cuvantul meu de onoare ca asa mi-a zis, ca vrea sa joace cu Gnohere. L-am sunat ieri dupa conferinta si mi-a spus ca a fost la modul general ce a explicat el cu Hora! Tanase v-a luat la misto cand a zis ca a dormit Teja si s-a razgandit in somn. A glumit si el. Asa a fost, cum va spun eu. Nici eu nu am inteles ieri, de aia l-am sunat. El asa a planuit, asa a facut cum mi-a zis de cateva zile", a dezvaluit Becali la Digisport.

Citeste si: Ce a spus patronul FCSB dupa acuzatiile de blat ale rivalelor in urma meciului de la Giurgiu

Citeste si:Gigi BecaliFCSB

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Legenda dinamovista, Ioan Andone, vine la Ora Exacta in Sport dupa cutremurul cu Craiova! Luni de la 10.45 la Pro XVIDEO PROTVPLUS.RO

Sănătatea românilor depinde de un sistem care e la un pas de colaps. Dezastrul de la CNAS
BRAT