"Dinamo e gazda, dar vor fi MAI MULTI stelisti!" La National Arena BATE VANTUL, dinamovistii spun ca vor fi 35.000! Cati suporteri ii vor sprijini pe Chiriches si Rusescu:

Autor: Sport.ro
Marti 07 Mai 2013, 09:00

►7 MAI tare ca niciodata! 17:00 Steaua '86 joaca IN DIRECT la Sport.ro | 19:00 Steaua - Barcelona, retraieste FINALA '86 la Sport.ro

Luni, in a doua zi de paste, s-au deschis casele de bilete de la national arena pentru derby-ul Dinamo - Steaua. Lumea nu prea s-a inghesuit insa la cozi, chiar daca dinamovistii spun ca au dat deja 35 de mii de tichete.

Steaua ar fi vrut o peluza intreaga la derby, adica macar 10 mii de bilete, insa 'cainii' nu au acceptat si le vor da doar 3.000.

Cu toate astea, Dumitru Dragomir, presedintele LPF, spune ca vor fi mai multi stelisti la meci - doar trebuie sa sarbatoreasca cum trebuie primul titlu dupa 7 ani de asteptare.

Dinamovistii nu se tem orice ar fi si anunta ca vor victoria: "Se stie deja ca va fi stadionul plin si o sa ne bucuram de atmosfera. Sper sa castigam pentru ca vrem locul 2", spune Curtean.

Sute de mii de americani au ieșit în stradă. Garda Națională a mobilizat 43.000 de angajați
BRAT